teska metla i krpa?lakse popusit..ajde ciaoWooow, stvarno jadno....
Primi se ti malo moje medicinske struke pa vidi kolko ćeš se nadizati i čega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teska metla i krpa?lakse popusit..ajde ciaoWooow, stvarno jadno....
Koliko vidim sve to ima na netu vec. tako da ne znam cemu placati...Halo ekipa ja na telegramu u nekoj grupi naletio na tipa s velikom kolekcijom od josipe karimovic. Posto ja nisam imao nista da mu ponudim u razmjenu on meni ponudi cijelu kolekciju za 250 eura. Pa me zanima dal je neko zainteresiran za podjelu troskova, bice lakse ako nas se skupi nekoliko.... Poslao mi je sliku pa pogledajte...
Stvarno?ti to pitas ili se zajebavas..kakvih Idijota ima po Hr ti si sve nadmasioHalo ekipa ja na telegramu u nekoj grupi naletio na tipa s velikom kolekcijom od josipe karimovic. Posto ja nisam imao nista da mu ponudim u razmjenu on meni ponudi cijelu kolekciju za 250 eura. Pa me zanima dal je neko zainteresiran za podjelu troskova, bice lakse ako nas se skupi nekoliko.... Poslao mi je sliku pa pogledajte...
meni je ova Anastazija sumnjivaWooow, stvarno jadno....
Neki glupan..meni je ova Anastazija sumnjiva
Instagram?Pravo ime je Anđela, nekada smo bili u estrada odnosima, djevojka bila normalna poslovna žena i tad je imala para ali očito se preko pičke više zaradi nego kao zamjenik direktora u HT Eronetu
Nisam ja to mislio platit ni pod razno ali kad bi nas se naslo 4-5 ja bi dao 50-60 euraNemoj bit budala dat €250 kad to sve imas za $8 mj
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
A taj poso hakiranja i kacenja ođe ostavi za nas hakere
Zas ne stavis na gofile?Mozda bi vam videe rjesio i brze al ne ide preko sendvid stalno neko cekanje
Imam Ja sve toHalo ekipa ja na telegramu u nekoj grupi naletio na tipa s velikom kolekcijom od josipe karimovic. Posto ja nisam imao nista da mu ponudim u razmjenu on meni ponudi cijelu kolekciju za 250 eura. Pa me zanima dal je neko zainteresiran za podjelu troskova, bice lakse ako nas se skupi nekoliko.... Poslao mi je sliku pa pogledajte...
Josipa te klipoveImaš još šta?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|