vidim da netko pise za onlyfans.com/ellizaa da je prevara a cura je u 1.4% najboljih kreatora na svijetu, Kupio kod nje preko 20 videa , odnosno malo vise jer sam joj uplatio za VIPa 250€ pa sta sam dobio sam dobio, Cura je odlicna, Jedna od najboljih na balkanu, Promocija na tiktoku dobro ide jer sam ju i ja tamo nasao, Uzima i tamo masne pare jer ju ljudi giftaju za videe, bude popodne preko 1k gledaoca na tiktoku, Uglavnom nema niti jedne cure na balkanu koja prodaje tako dobar sadrzaj , cudi me sto vise ne pisete o njoj neg o debeloj niki ilcic koja uzme ako joj se posreci 150e dnevno. Vidim da vas neke matore cure skemaju za videe po zelji?
Pa vi drkajte na babe od 40 god koje se ni ne vlaže više, Javite se ovoj maloj i uzivajte, PS imate njezin video na balkanjizzu dok searchate “onlyfans” , 18 god curka iz zga, Ako nekoga zanima na OFu lajva redovno i to bude ono bomba show , Ovako na sajtu nema nis spec, za tih 7e il klk vec vidite dobre lajvove a PPVs su odlicni ko cijeni dobar sadrzaj