Maligremlin69
New member
Antea AjbekJel ima insta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Antea AjbekJel ima insta
ko je ovoZna li neko jel još snima
Koliko dugo je trudna?fuj jebem ti mater to treba abortirat prije nego postane olos taj kinder.
NemaIma OF?
Pokusavo nesto sa njom ali sve fejk i sve pokusaj neke prevare.Barbie i Barbie Vip, malo jača cura, je teška prevara traži abon itd. Evo fotka, ne mogu joj ući više na profil da linkam:
Screenshot-20240518-153731-Chrome hosted at ImgBB
Image Screenshot-20240518-153731-Chrome hosted in ImgBBibb.co
Prijatelju, stalno pitaš ima li netko od nje i da ti sve imaš od nje ali ništa ne stavljaš. Imam i ja sve od nje. Imam li tvoje dopuštenje ako si joj muž da stavim anal video ili video bez maske kad ti ne želiš?Pokusavo nesto sa njom ali sve fejk i sve pokusaj neke prevare.
Samo jednu Barbi priznam a to je ona mala slatka plavusica https://onlyfans.com/croatianbarbiegirl1997
Jebli oni mater restriktivnu haha. Ajde stavi ovdje par klipića da pričaš naški jer čim su ti udarili barikadu sumnjiva si. Ja prvi možda budem mušterija .
Prijatelju, o ukusima se ne raspravlja, a ti svakodnevno raspravljaš, čemu skroz neka svađa i kritiziranje članova foruma ? Daj se opusti i uživaj, ljudi pišu šta pišu. Pusti ljude nek uživaju.Btw ako stavim video bez maske biti će jasno zašto nosi masku, iako o ukusima se ne raspravlja.
Ovo si sebe opisao. Jeftino i vulgarno napadaš Zvonarku, Mandarinu, Josipu itd. nebitno. Svak sa 2 klikera u glavi zna da samo promoviraš Zadravec i odakle vjetar puše. Jebe mi se za bilo koju od nabrojanih ali činjenica je da svaka od nabrojanih ima bolji Onlyfans od Zadravec. A mislim ako probereš 100 normalnih muškaraca da će 98 reći da je Zadravec i najružnija od njih. Okani se drugih za koje lažeš da nemaju nikakav sadržaj, nazivaš narkomankama itd. Promoviraš tu rugobu i lažeš da radi videopozive za 10 dolaraPrijatelju, o ukusima se ne raspravlja, a ti svakodnevno raspravljaš, čemu skroz neka svađa i kritiziranje članova foruma ? Daj se opusti i uživaj, ljudi pišu šta pišu. Pusti ljude nek uživaju.
Nego, jesi napravio test očinstva?
Zato je moj tata jači od tvogZnači ja sam jedini koji pljuje masnokosu i koji veli da je narkomanka i alkoholičarka Svaki dan stavi stori sa flašom votke, sva strgana, al nije alkoholičarka. Ok frende sory, masnokosa uopšte ne pije. Karimović svatko ko malo bolje pogleda videe, vidi se da ne uživa i previše se pretvara, tuli na prazno, do maloprije za Leu pisala svašta a sad radi sa njom. A Zadravec normalno da hvalim i uvijek ću je hvalit, jer nema glume i ne preserava se kao ostale koje se kurće bezveze, već je normalna ženska koja nije puna sebe, iako ima 100 puta više uspjeha od ostalih. A ako tebi nije to je tvoj problem. Ako tebe pali kad netko takne Karimović a ova doslovno tuli ko da je u njoj 24 cm, to je opet tvoj problem, takav sadržaj mene nasmije a ne da bi me napalio
Al svatko ima svoje, frende, jebem Zadravcovu, znaš kako se jebe, skače po kurcu ko da je poludela, kužiš frende, a ti drkaj na masnokosu i ove, a ja ću i dalje redovito jebat Zadravec, svaki puta kad dođe u hr, i uvijek ću je hvalit, jer je najbolja, i najuspješnija, i ima najbolji sadržaj
Na zadravec se može samo spustiti kako zenska odvratno izgleda ko krava neka mlohava od glave do peteZnači ja sam jedini koji pljuje masnokosu i koji veli da je narkomanka i alkoholičarka Svaki dan stavi stori sa flašom votke, sva strgana, al nije alkoholičarka. Ok frende sory, masnokosa uopšte ne pije. Karimović svatko ko malo bolje pogleda videe, vidi se da ne uživa i previše se pretvara, tuli na prazno, do maloprije za Leu pisala svašta a sad radi sa njom. A Zadravec normalno da hvalim i uvijek ću je hvalit, jer nema glume i ne preserava se kao ostale koje se kurće bezveze, već je normalna ženska koja nije puna sebe, iako ima 100 puta više uspjeha od ostalih. A ako tebi nije to je tvoj problem. Ako tebe pali kad netko takne Karimović a ova doslovno tuli ko da je u njoj 24 cm, to je opet tvoj problem, takav sadržaj mene nasmije a ne da bi me napalio
Al svatko ima svoje, frende, jebem Zadravcovu, znaš kako se jebe, skače po kurcu ko da je poludela, kužiš frende, a ti drkaj na masnokosu i ove, a ja ću i dalje redovito jebat Zadravec, svaki puta kad dođe u hr, i uvijek ću je hvalit, jer je najbolja, i najuspješnija, i ima najbolji sadržaj
HahahahaNa zadravec se može samo spustiti kako zenska odvratno izgleda ko krava neka mlohava od glave do pete
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|