Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ima nekih pravnih posljedica ili ti nitko ništa ne može?A budala je puno reko je da cilja sto starije jer njih odma zajebe
Pa možda i može jer je prevara u pitanju ali to je dobro smišljena prevara jer neće niko da se zajebava sa tim za siću. Psihološki gledano, odličan način da dođeš brzo do sitne love, ali se toga nakupi na nekoliko njih. I svi odmahnu rukom i ono u fazonu: aj jebeš 20-30 eura. To je sva priča.A jel ima nekih pravnih posljedica ili ti nitko ništa ne može?
A sad teško da ga baš može fizički naći ali valjda može na sud. Kaznena prijava protiv broja, policija brzo sazna tko je i doviđenja. Ja sam jednom samo nasjeo, ali bila je ženska kaj je najbolje i dopisivali smo se 4 dana. Krenulo javljanjem na oglas i na kraju ispala simpatična ženska... Pobrala 50kn kao "garanciju da ću se pojaviti". Daljnjeg dogovora nije bilo jer me blokirala...tako da momci, nikome ne vjerovati. Samo na ruke i to kad obave posao. E da, stvari nikad ne ostaviti gdje ih nemate na oku jer su rijetko same u tom poslu. Što je sigurno je sigurno. Ja sam se za 18. rođendan pred nekoliko godina sad već, počastio s 3h seksa kod jedne ljepotice, pri odlasku na WC vidio drugu žensku u dnevnoj sobi, nedaleko mojih stvari. Priča je odmah završila i cura koja je radila je "nadrapala" jer sam je kaznio za prevaru i laganje da smo sami sa 15% cijene Jači sam od obje skupa pa nisu pokušavale nikakve dodatne pizdarije raditi.Pa možda i može jer je prevara u pitanju ali to je dobro smišljena prevara jer neće niko da se zajebava sa tim za siću. Psihološki gledano, odličan način da dođeš brzo do sitne love, ali se toga nakupi na nekoliko njih. I svi odmahnu rukom i ono u fazonu: aj jebeš 20-30 eura. To je sva priča.
Al' tako isto može naletit i na lika kojem nije problem sjest pa ga naći i ubit Boga u njemu kad ga nađe jer princip je princip
kad čuješ 'aircash' - bjež!Uplacuju mu na onaj aircash
Hahaha i eto da joj se pretplati svaki dan po jedan eto ti 1000 eura, jos malo i eto ti prosjecne placeOva se drogira ocito 35 dolara hahaha
To ne znam nisam tog lika dugo ni sreo zaposlio se negdje ko konobar i poceo se hvalit kako zaraduje na internetu pito ga pa sta radis mislio nesto konkretno freelancing radi stranice radi s oglasima affiliafe sta ja znam kaze vara ljude za pare dogovara ko fol sex i blokira i pokazo je na tom aircshu uplate po €20 €30 kaze ove sto starije cilja kaze da su oni mutavi lakovjerni odma placaju posalje im neke fake slike sto mladje zenske to oni vole. Mada cita on ovo ili je cito cim on zna kak se koja kurva zove i ostale info. Nije mu pametno sto se s tim hvali dobit ce po lampi od nekogA jel ima nekih pravnih posljedica ili ti nitko ništa ne može?
I ja tražimm pa ako ima ko il nek stavi javni ili u privatnohttps://www.camwhores.video/videos/13911379/zagreb-fun/ imali ko ovaj video da mi posalje unaprjed hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|