Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je Bog htio tako nesto on bi to i stvorio. Znaci s razlogom je tako nastaloMa obrezati si ga samo ako imaš problem s kožicom ili slično.
A ovako iz fore osakatit kurac, čisto ludilo.
To rade čak djeci ovi muslići i te sekte. Strava
Ma obrezati si ga samo ako imaš problem s kožicom ili slično.
Kakve sekte, kakvi muslići, kakva strava i ludilo ?Ma obrezati si ga samo ako imaš problem s kožicom ili slično.
Jel voliš ti Emma obrezane?Kakve sekte, kakvi muslići, kakva strava i ludilo ?
Čitaj malo...educiraj se malo sa svojom ekipom istomišljenika...
Zašto je Isus bio obrezan?
Іѕuѕ је bіо оbrеzаn јеr је bіо dіјеtе rоđеnо іz Аbrаhаmоvа ѕјеmеnа (Маtеј 1,1-18). Nјеgоvі ѕu rоdіtеlјі bіlі рrеdаnі Žіdоvі і dоvеlі gа dа ѕе оbrеžе 8. dаnа, а zаtіm рrоšlі krоz zаhtјеvе рrоčіšćеnја іz Lеvіtѕkоg zаkоnіkа 12.
Оbrеzаnје је bіlа zароvіјеd оd Воgа kаkо bі rаzlіkоvао ѕvој nаrоd оd роgаnѕkіh nаrоdа. Оbrеzаnо dіјеtе znаčі dа рrіраdа Воgu і роѕtаје рrіmаtеlј zаvјеtnіh оbеćаnја.
Аbrаhаm
Vіdіmо dа ѕе оbrеzаnје рrvі рut ѕроmіnје u Роѕtаnku 17,10-14 kаdа ѕе Аbrаhаmu zароvіјеdа dа оbrеžе ѕеbе і ѕvоје роtоmѕtvо.
Zašto je Isus bio obrezan 8. dan? Isus je bio obrezan jer je bio dijete rođeno iz Abrahamova sjemena (Matej 1,1-18).www.novizivot.net
Ulazimo u neke apsurdne polemike koje veze nemaju s icim. Obrezivanje je bio cin vjere. Ja govorim o prirodi i anatomiji tijela. Ako ostavimo po strani vjerska obiljezja i dalje Bog kao tvorac svega je tu kozicu s razlogom stvorio kao zastitu. Tocka i end.Kakve sekte, kakvi muslići, kakva strava i ludilo ?
Čitaj malo...educiraj se malo sa svojom ekipom istomišljenika...
Іѕuѕ је bіо оbrеzаn јеr је bіо dіјеtе rоđеnо іz Аbrаhаmоvа ѕјеmеnа (Маtеј 1,1-18). Nјеgоvі ѕu rоdіtеlјі bіlі рrеdаnі Žіdоvі і dоvеlі gа dа ѕе оbrеžе 8. dаnа, а zаtіm рrоšlі krоz zаhtјеvе рrоčіšćеnја іz Lеvіtѕkоg zаkоnіkа 12.
Оbrеzаnје је bіlа zароvіјеd оd Воgа kаkо bі rаzlіkоvао ѕvој nаrоd оd роgаnѕkіh nаrоdа. Оbrеzаnо dіјеtе znаčі dа рrіраdа Воgu і роѕtаје рrіmаtеlј zаvјеtnіh оbеćаnја.
Аbrаhаm
Vіdіmо dа ѕе оbrеzаnје рrvі рut ѕроmіnје u Роѕtаnku 17,10-14 kаdа ѕе Аbrаhаmu zароvіјеdа dа оbrеžе ѕеbе і ѕvоје роtоmѕtvо.
Zašto je Isus bio obrezan 8. dan? Isus je bio obrezan jer je bio dijete rođeno iz Abrahamova sjemena (Matej 1,1-18).www.novizivot.net
Jel voliš ti Emma obrezane?
Mora da bi bio odusevljen da zna da visis na ovim stranicama..U množini pitaš ?
U najmanju ruku brzoplet si..
Ne volim obrezane niti neobrezane, volin svog jedinog muškarca na svitu koji je od djetinjstva svog obrezan,
Sa njim dodirujem sedmo nebo
Nije u ovom điru ali ponekad proviri da vidi šta pišete, iznenadia bi se kad bi vidia kakva mu je reakcija dok vas čitaMora da bi bio odusevljen da zna da visis na ovim stranicama..
Pa dolje se trebaju muški depilirat da ti može ženska lizat jaja i pušit kurac da joj ne smetaju dlake hahaKakvo obrezivanje, kakvi bakrači?
To je nepotrebno sakačenje. Kožica ima svoju prirodnu funkciju.
Isto tako depiliranje dlaka, koji kurac je to ušlo u modu?
Sada su počeli i muški da se dolje depiliraju.
Bljak.
Hahaha bas me nasmija. Bas on zna da si ti ovdje i komentiras..Nije u ovom điru ali ponekad proviri da vidi šta pišete, iznenadia bi se kad bi vidia kakva mu je reakcija dok vas čita
To je drugo nesto. Zove se fimoza i obico se operira u djecjoj dobiJa sam bio na djelomičnom obrezivanju zbog preduge kožice. Svakako mi je to bilo potrebno, jer bez toga nije mi alat bio uporabljiv. Prije operacije mogao sam navući kožicu, a nakon operacije sam izgubio tu mogućnost na dobrih 9 mjeseci, uz svakodnevnu vježbu se vratila. Sama operacija je dosta neugodna, s donje strane kite nije skroz umrtvljen osjet anestetikom tako da nije baš nešto čemu bih se veselio da moram opet ići.
Hahaha bas me nasmija. Bas on zna da si ti ovdje i komentiras..
Naravno da necuDrago mi je da sam te nasmijala iako nisam ništa extra smišno rekla, samo sam ti iskreno odgovorila i rekla istinu,
Naravno, tvoja je stvar hoćeš virovati ili ne...
Smegma je ona žuta nakupina .. A penis može smrditi i bez nje...
Bila bi ti sretna da te oće neko kresnut i besplatno a kamoli uz plaćanje...U množini pitaš ?
U najmanju ruku brzoplet si..
Ne volim obrezane niti neobrezane, volin svog jedinog muškarca na svitu koji je od djetinjstva svog obrezan,
Sa njim dodirujem sedmo nebo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|