Nudisticke plaze Dalmacija

Pozdrav, vidimo da na otoku Hvaru ima nekoliko fkk. Cujemo i za nekoliko u Vrboskoj. Ima li itko kakvog iskustva tamo. Bude li akcije, puno ljudi ili samo penzici :)

bio sam danas popodne sa curom po prvi put na kosirini, nagovorio sam ju da odemo cekirat. ugl 0 bodova od avanture. 90% su parovi s djecom, 10% nezainteresirani stariji parovi. ima li neko pravilo u koje doba doci ili na neki specificni dio plaze? mi smo bili u prvoj uvalici nakon kampa. isli smo i dalje prema cigradi ali tamo nije zive duse bilo.

Evo malo friskih dojmova s paga - jadra i cista.
Jadra u samoj uvalici mi i jos jedan par. Na stijenama jedan par mz; jedan mm i nekoliko m solera. U uvalicu su uletili neki debili klinci kao dosli pecat. Kasnije ih vidjeli i na zrcu :D Jos je netko i drona letio iznad same uvalice, tako da smijurija zesca. More prekrasno, potpuna tisina. Akcija samo nasa :D
Cista je malo neobicno iskustvo bila jer nismo skroz sigurno dokud je sve fkk. Kad smo dosli je bilo ekipe obucene s djecom pa nam je bio bad skinuti se osim u toples. Zaspali smo na plazi i probudili se taman kad je dosao jedan solo m. Buduci nismo zainteresirani za tu kombinaciju brzo smo se skupili. More prekrasno, bas jako jako lijepa plazica. Na stijenama jedan mz par malo stariji. Akcija nula.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh