da nema kurac?Ne skida se, samo izbaci sise napolje a dole bude u nekoj haljini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da nema kurac?Ne skida se, samo izbaci sise napolje a dole bude u nekoj haljini.
Jel radi samo oral?https://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/slatka-mala-ns-1808542 Plavusa Mia, ekstra zgodna fit telo, sve sa kondomom, oral i sex. Sex dobar ne stedi se 60e
Ne idi brt samo cu ti to recihttps://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/relax-and-happy-massage-1814476 Ima li neko iskustva sa ovom?
kazi nam neki razlog da ne idemoNe idi brt samo cu ti to reci![]()
Da skratim priču devojka najblaze receno nije atraktivna,njene su slike na oglasu ali su kontam pre 10god slikane..usluga je koliko toliko korektna s tim da ne radi duboko grlo i ako kaze da radi.kazi nam neki razlog da ne idemo
Hvala brat,daj neku predloži kod koje si bio a da je OKBio ja prosle godine u oktobru, iskr razocaranje, ciganka mala, ima usku p***, skorz je nezaiteresovana i pozuruje te. Mozes naci bolje za isti novac.
Pozdrav svima. Imao sam iskustva sa više njih sa ovih sajtova gde postavljaju oglase. Moja strategija je da im suzbijem cenu. Javim se kulturno, dobro veče javljam se povodom oglasa, zanimaju me cene. I sad ona kaže primer, klasika 50 pola sata 80 sat vremena. Ja pitam da li to može malo jeftinije npr za 5000din. Ako ona kaže može onda tek pitam a koliko je samo oral. Obično kora da kaže manje od 5000, na primer 4000 i tada ja kažem ako može samo oral za 3000 mogu odmah doći. Par njih imam što se viđamo u kolima za 3000 sat do sat i po 2 do 3 završnice i sve snimam. Neke sam snimao dale mi a neke krišom (npr čim stignem tražim da idem u wc, smanjim osvetljenje na tekefonu i isključim tonove, uključim da snima i stavim u pederušu tako da viri samo kamera i kada se skidam pederušu pozicioniram i uvek tražim da upali svetlo a ne polumrak jer volim da gl
Pozdrav svima. Imao sam iskustva sa više njih sa ovih sajtova gde postavljaju oglase. Moja strategija je da im suzbijem cenu. Javim se kulturno, dobro veče javljam se povodom oglasa, zanimaju me cene. I sad ona kaže primer, klasika 50 pola sata 80 sat vremena. Ja pitam da li to može malo jeftinije npr za 5000din. Ako ona kaže može onda tek pitam a koliko je samo oral. Obično kora da kaže manje od 5000, na primer 4000 i tada ja kažem ako može samo oral za 3000 mogu odmah doći. Par njih imam što se viđamo u kolima za 3000 sat do sat i po 2 do 3 završnice i sve snimam. Neke sam snimao dale mi a neke krišom (npr čim stignem tražim da idem u wc, smanjim osvetljenje na tekefonu i isključim tonove, uključim da snima i stavim u pederušu tako da viri samo kamera i kada se skidam pederušu pozicioniram i uvek tražim da upali svetlo a ne polumrak jer volim da gledam
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|