NOVI SAD - Iskustva & recenzije

Pozdrav braćo da li neko ima neku preporuku za ns da hoce devojka samo oral da radi?nisu mi bitne godine samo da ok izgleda

Pozdrav, da li je neko bio kod devojke u Sterijinoj ulici, plavusa 25-30 godina, top riba, imala je oglas na svastari pre godinu i po dana, ako je neko memorisao broj neka posalje. Unapred zahvalan!

Pozdrav ljudi. Bio sam pre 2 godine kod jedne jako fine i ljubazne devojke u Kralja Petra u Novom Sadu. Slatka, malo niža, tamne kose. Radila je masažu oral i ručnu...nema je jako dugo na oglasu, pa ako je možda neko sačuvao broj ili zna o kome se radi, i da li još radi na nekoj drugoj adresi.

Da li je neko možda bio kod Sonje ili Sanje, zaboravio sam kako se zove. Radila je u stanu u jednoj od kula (srednjoj) na Limanu 4 u 1300 Kaplara. Tako oko 40 godina, crvena kosa paž frizura. Živela je tu sa mužem i ćerkom, pa kad treba da radi njih pošalje napolje. Dugo je već nema na oglasima, broj koji je imala je neaktivan. Ako neko zna o kome pričam a da ima ikakve info bilo bi lepo 😁

Pozdrav svima. Imao sam iskustva sa više njih sa ovih sajtova gde postavljaju oglase. Moja strategija je da im suzbijem cenu. Javim se kulturno, dobro veče javljam se povodom oglasa, zanimaju me cene. I sad ona kaže primer, klasika 50 pola sata 80 sat vremena. Ja pitam da li to može malo jeftinije npr za 5000din. Ako ona kaže može onda tek pitam a koliko je samo oral. Obično kora da kaže manje od 5000, na primer 4000 i tada ja kažem ako može samo oral za 3000 mogu odmah doći. Par njih imam što se viđamo u kolima za 3000 sat do sat i po 2 do 3 završnice i sve snimam. Neke sam snimao dale mi a neke krišom (npr čim stignem tražim da idem u wc, smanjim osvetljenje na tekefonu i isključim tonove, uključim da snima i stavim u pederušu tako da viri samo kamera i kada se skidam pederušu pozicioniram i uvek tražim da upali svetlo a ne polumrak jer volim da gl

Pozdrav svima. Imao sam iskustva sa više njih sa ovih sajtova gde postavljaju oglase. Moja strategija je da im suzbijem cenu. Javim se kulturno, dobro veče javljam se povodom oglasa, zanimaju me cene. I sad ona kaže primer, klasika 50 pola sata 80 sat vremena. Ja pitam da li to može malo jeftinije npr za 5000din. Ako ona kaže može onda tek pitam a koliko je samo oral. Obično kora da kaže manje od 5000, na primer 4000 i tada ja kažem ako može samo oral za 3000 mogu odmah doći. Par njih imam što se viđamo u kolima za 3000 sat do sat i po 2 do 3 završnice i sve snimam. Neke sam snimao dale mi a neke krišom (npr čim stignem tražim da idem u wc, smanjim osvetljenje na tekefonu i isključim tonove, uključim da snima i stavim u pederušu tako da viri samo kamera i kada se skidam pederušu pozicioniram i uvek tražim da upali svetlo a ne polumrak jer volim da gledam

Pozdrav, jel mozes da kazes sa kojima si konkretno imao iskustva?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh