Tasma77
Member
NijeJel moze netko potvrdit jel to ona?
Atraktivna
Plavuša 175/53/4 vitka, nježna, za situiranu gospodu u svom ugodnom ambijentu. NE ODGOVARAM NA SMS I SKRIVENE POZIVEwww.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NijeJel moze netko potvrdit jel to ona?
Atraktivna
Plavuša 175/53/4 vitka, nježna, za situiranu gospodu u svom ugodnom ambijentu. NE ODGOVARAM NA SMS I SKRIVENE POZIVEwww.oglasnik.hr
Doslovce puno višepo izgledu je ista crna pantera a kod nje dobis puno vise za dosta manje
Gotovo sam siguran da nije. Ona je znatno mršavija nego osoba sa slikeJel moze netko potvrdit jel to ona?
Atraktivna
Nekome vrhunsko, a nekome ne. Što je nekome top nekome je flop. Ako ti se ne sviđa, ima se za odabrat, za svakog ponešto.Boze na sta ova liciNježna i mazna. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
vidi te nogice
bolesno
Kontakt od studentice haha?Sjebo si me!
To mi je 10 minuta od stana, "gledam" ju već mjesecima, jučer sam joj bio pred zgradom kod Reiffeisen banke pa kad se javila rekla da ipak niš jer je netko došao kod kolegice.
Samo mi reci koliko ima godina? Preko 30? Faca?
Skužio sam da je tijelo prva liga.
Danas je prekasno da se ide do nje, sutra mi dolazi jedna studentica pušiti, jedino ako ju ulovim u petak
Anal?
I ja bi neku mladu, studenticu.A te studentice.... Jel se može do njih doći?
Ima neko kontakt link od nježne i mazne ili broj moba?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|