Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

Idemo realno kako stoje stvari ,cura je zgodna nije top model posao odradi dosta dobro sve u svemu ,ali definitivno se precjenila .
Dosta teska i neozbiljna za dogovor ,tesko je dobiti na telefon a cijene lupa kako kome ,a neki članovi su napisali vec prije da i koristi neke opijate ,rekao bih da se i meni čini da je tako .
Ovo je napisano realno stanje stvari .

Halo ekipa
stvarno se svašta ovdje piše o Sofiji. I hrpa toga nema veze sa istinom.
Sofija je top među curama sa PO i EGE a koje razumiju i govore hrvatski jezik. Jedina koja joj može od naših, i Srpkinja, i Bosanki....biti uz rame je Teta Maja.
Posebno je bezobrazna teza da je na nekim opijatima, bio sam nekoliko puta, i mislim da mogu sa sigurnošću tvrditi da to nema nikakve veze sa istinom.
Dakle: komunikativna, uredna i čista, jebazovna, odlična jebačica i uvijek u urednom apartmanu.
A što se tiče cijene, ona bira koga će primiti a jedan od filtera je i iznos usluge.

Halo ekipa
stvarno se svašta ovdje piše o Sofiji. I hrpa toga nema veze sa istinom.
Sofija je top među curama sa PO i EGE a koje razumiju i govore hrvatski jezik. Jedina koja joj može od naših, i Srpkinja, i Bosanki....biti uz rame je Teta Maja.
Posebno je bezobrazna teza da je na nekim opijatima, bio sam nekoliko puta, i mislim da mogu sa sigurnošću tvrditi da to nema nikakve veze sa istinom.
Dakle: komunikativna, uredna i čista, jebazovna, odlična jebačica i uvijek u urednom apartmanu.
A što se tiče cijene, ona bira koga će primiti a jedan od filtera je i iznos usluge.
I ja mislim da nije na opijatima nego je zena prirodno zivahna i vrckava.
Ali vecina njih tu samo pise i ispituje a mali postotak ide u akciju. Zato je bio onaj kometar ranije. Proucite malo temu, dosta ima o njoj, a najbolje je nazvati i dogovoriti.

Bio 2 put, normalna, ko da sam kod frendice došao, super je.
To stoji..
Definitivno zna na koji način i kako uzbuditi muskarca.
Meni se nije svidip način ma koji je htjela izvući dodatne pare..
I sto sve računa u ono vrijeme..
Pa daj sjedni da malo popričamo.. Pa hajde se ti otusiraj.. I puf ode polavsata.
Na kraju orala.. Kaze.. Pa gotovo, tu si već 1h.ako želis dalje još sat to jev100e
Na kraji sam platio najskuplji samo oral u svih ovih 30g sporta.
200e.
Bio je odličan, napaljujući i dobro sam svrsio.
Ali opet.
Ok.. Nema veze.. Svaka skola se plaća.

To stoji..
Pa daj sjedni da malo popričamo.. Pa hajde se ti otusiraj.. I puf ode polavsata.
Na kraju orala.. Kaze.. Pa gotovo, tu si već 1h.ako želis dalje još sat to jev100e
200e.
Ali opet.
Sad za 250 makarona/h bez priče i tuširanja 🤣

To stoji..
200e.
Ali opet.
Bio kod nje i nismo se kliknuli,ali ok,svako ima svoje

grlom u jagode ...znam.
Jasno da bi mogla u detalje (taktilno i olfaktivno) pisati zašto je cijena manja "tvom frendu", zašto nakon plaćenih sat te za 90min moram tjerati iz stana te zašto istu uslugu iza ponoći i nedjeljom naplaćujem više ...
Ali na kraju dana ti usamljen sjediš obasjanog lica iza svog nerdovskog trona i imaš urge pisati...pazi sad... o meni 😉 kiss

grlom u jagode ...znam.
Jasno da bi mogla u detalje (taktilno i olfaktivno) pisati zašto je cijena manja "tvom frendu", zašto nakon plaćenih sat te za 90min moram tjerati iz stana te zašto istu uslugu iza ponoći i nedjeljom naplaćujem više ...
Ali na kraju dana ti usamljen sjediš obasjanog lica iza svog nerdovskog trona i imaš urge pisati...pazi sad... o meni 😉 kiss
Opa...dakle tu niste kliknuli 🤣

Opa...dakle tu niste kliknuli 🤣
Wroooong....klikera se ne sjećam tko je.. uostalom nisam toliko nerealna da mislim da zaista mogu biti svačiji cup of tea... Iako je moj zadnji red u jednini odnosio se, jednostavno - na komentatore. I to ne bilo koje.... One muškarčine koji odu zadovoljni, s osmijehom od uha do uha a onda....:pročitajMojuZadnjuRečenicuPrethodnogPosta: i tako opet u loop

I još nešto grozno i bezobrazno što više vas piše (majmun radi šta majmun vidi) ovim putem ću vas naučiti jer valjda, kemija, biologija nije jača strana... Ovakvi perfidni komentari neznalica da sam ja, pazi, NA OPIJATIMA (jer cura valjda zarađuje samo za drogu, po vama nema nikakve druge razloge zašto bi radila ovaj posao- iznenadili biste se momci 😘) dođe mi da povraćam. Em zbog katastrofalne gluposti, jer nemaš kak uvrijediti, a onda zbog neznanja jer onaj tko je bio kod mene zna kakvo je moje ponašanje... A opijat ima analgetsku aktivnost, reducira mentalnu aktivnost, uspavljuje..pa ako netko mene u ovom prepozna 😉 - taj je prešao igricu majkimi

I još nešto grozno i bezobrazno što više vas piše (majmun radi šta majmun vidi) ovim putem ću vas naučiti jer valjda, kemija, biologija nije jača strana... Ovakvi perfidni komentari neznalica da sam ja, pazi, NA OPIJATIMA (jer cura valjda zarađuje samo za drogu, po vama nema nikakve druge razloge zašto bi radila ovaj posao- iznenadili biste se momci 😘) dođe mi da povraćam. Em zbog katastrofalne gluposti, jer nemaš kak uvrijediti, a onda zbog neznanja jer onaj tko je bio kod mene zna kakvo je moje ponašanje... A opijat ima analgetsku aktivnost, reducira mentalnu aktivnost, uspavljuje..pa ako netko mene u ovom prepozna 😉 - taj je prešao igricu majkimi
evo još jedne koja se voli prepirati sa klijentima kao ona erotic djevojka

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh