Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

Idemo realno kako stoje stvari ,cura je zgodna nije top model posao odradi dosta dobro sve u svemu ,ali definitivno se precjenila .
Dosta teska i neozbiljna za dogovor ,tesko je dobiti na telefon a cijene lupa kako kome ,a neki članovi su napisali vec prije da i koristi neke opijate ,rekao bih da se i meni čini da je tako .
Ovo je napisano realno stanje stvari .

Halo ekipa
stvarno se svašta ovdje piše o Sofiji. I hrpa toga nema veze sa istinom.
Sofija je top među curama sa PO i EGE a koje razumiju i govore hrvatski jezik. Jedina koja joj može od naših, i Srpkinja, i Bosanki....biti uz rame je Teta Maja.
Posebno je bezobrazna teza da je na nekim opijatima, bio sam nekoliko puta, i mislim da mogu sa sigurnošću tvrditi da to nema nikakve veze sa istinom.
Dakle: komunikativna, uredna i čista, jebazovna, odlična jebačica i uvijek u urednom apartmanu.
A što se tiče cijene, ona bira koga će primiti a jedan od filtera je i iznos usluge.

Halo ekipa
stvarno se svašta ovdje piše o Sofiji. I hrpa toga nema veze sa istinom.
Sofija je top među curama sa PO i EGE a koje razumiju i govore hrvatski jezik. Jedina koja joj može od naših, i Srpkinja, i Bosanki....biti uz rame je Teta Maja.
Posebno je bezobrazna teza da je na nekim opijatima, bio sam nekoliko puta, i mislim da mogu sa sigurnošću tvrditi da to nema nikakve veze sa istinom.
Dakle: komunikativna, uredna i čista, jebazovna, odlična jebačica i uvijek u urednom apartmanu.
A što se tiče cijene, ona bira koga će primiti a jedan od filtera je i iznos usluge.
I ja mislim da nije na opijatima nego je zena prirodno zivahna i vrckava.
Ali vecina njih tu samo pise i ispituje a mali postotak ide u akciju. Zato je bio onaj kometar ranije. Proucite malo temu, dosta ima o njoj, a najbolje je nazvati i dogovoriti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh