Nepalke

• Začetnik teme Začetnik teme Manki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima zgodnih nepalki po pekarama, osobno nemrem reći da sam bilo koju probao ali zato sam odradio dvije Filipinke.Puno su pristupačnije i većina stvarno govori dobar engleski tako da je komunikacija lagana i nije potrebno puno da se dođe od kave do jebačine,a kod njih je normalno da joj svršiš u picu tako da ni jedna ne pita za kondom 😜

Ima zgodnih nepalki po pekarama, osobno nemrem reći da sam bilo koju probao ali zato sam odradio dvije Filipinke.Puno su pristupačnije i većina stvarno govori dobar engleski tako da je komunikacija lagana i nije potrebno puno da se dođe od kave do jebačine,a kod njih je normalno da joj svršiš u picu tako da ni jedna ne pita za kondom 😜
Nisu one tebi dale bez kondoma i da svršiš u njih bez razloga one to radi papira i državljanstva i da te sjebu da ih oženiš jer bolje je njima ode u HR nego na filipinima.

imao slicno iskustvo, isto ih dvije rijesio prosli tjedan, s tim da su oba dvije odma pitale za kondom i nisu htjele niti cuti bez.
obje komunikativne, zgodne, drze do sebe... nismo ni isli na kavu, odma na jebacinu u stan

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh