Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je osvojis i lako možePozdrav posto je doslo dosta ovih nepqlki kod nas u hrvatsku zanima me dal je neko posevio neku dal je to moguce uopce
Nisam vidio ni vani a kamoli u hrvatskojDal postoji neki oglasi ili neka aplikacija gdje ih se moze naci
Rado, samo kad bi znao di ih mogu naci. Jedino ih vidim dok rade, a ne znam koliko je to dobra okolina za istaKompic mi vozi taksi, veli da je prico s njima, da su dugo tu, da one neznaju kog bi pitale, da ih je strah da niko nece snjima. A zgodne bile cure.
Tako da izvadite kurac iz ruku, odlogirajte se s kurvi i ucite ponovo kako se razgovara s zenama, i to na eng.
Da slazem se sa time a dal postoji neka aplikacija gdje bi ih mogo naciRado, samo kad bi znao di ih mogu naci. Jedino ih vidim dok rade, a ne znam koliko je to dobra okolina za ista
da nemam nebih pisao gluposti, znam ekipu lovaca iz moje sredine koji su slućajno testirani pa su nakon sexa sa nepalkom pozitivniPozdrav, imaš li neka saznanja o tome
došla penzija moj Kedira , nebrini za AIDS , SAM DAJ KONTAKT , PIČE SAM DUŽAN , dvije od pet preporuka su pale, volim te ružnije, ove u baziju neče , pito sam ihda nemam nebih pisao gluposti, znam ekipu lovaca iz moje sredine koji su slućajno testirani pa su nakon sexa sa nepalkom pozitivni
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|