Nedostatak sexa u vezi- pitanje za muškarce

Mm 123

New member
Pozdrav,
Koji je razlog nedostatka u vezi s muške strane?
Koji su očiti znakovi koje muškarci daju ženama da nisu zainteresirani za njih na taj način?

Moje mišljenje je da ako nema sexa u vezi/braku ili ako ga ima vrlo malo da jedan od pratnera ima ljubavnika/ljubavnicu.
Istina, al moze biti i da zena nije zainteresirana.Dosta puta na pivi znamo komentirati medusobno seksualni zivot.Pa dosta njih tvrdi da kako su im zene trube i konzerve.Da im se neda, jer su umorne od obaveza tokom dana i trcanja za dicom.

Istina, al moze biti i da zena nije zainteresirana.Dosta puta na pivi znamo komentirati medusobno seksualni zivot.Pa dosta njih tvrdi da kako su im zene trube i konzerve.Da im se neda, jer su umorne od obaveza tokom dana i trcanja za dicom.
Zadnjom rečenicom si sve rekao
Tko to ne moze da shvafi, neće nista da shvati..
Bas me zanima koliko bi volje bilo u muškarca da preuzme dio onoga sto žena s djecom u braku odrađuje.

Gle, to u vecini slucajeva nije istina. Kod nas se muskarci nisu jos dovoljno osvjestili o zenskim lazima i manipulaciji. Ja sam bio sam doma sa djetetom 3 mjeseca dok je zena bila u skoli i cekali smo vrtic/jaslice. Nikakvog specijalnog odradivanja u kuci nema. Rijesis malog jesti, kakati, spavati i malo se poigras sa njime i rasporedis si svaki dan ma niti pola sata posla da malo pospremis ili operes kaj treba, i od 8 sati kaj supruznika nema, doslovno ti je pola vremena slobodno, eventualno jos pol sata, sat ako i kuhas, a zene stalno seru i kukaju kak je tesko.

To nema nikakve veze sa nedostatkom zelje za seksom, to su njihove isprike za situaciju di je ona iz nekog razloga izgubila privlacnost prema muzu, ili se vec jebe sa nekim sa strane, plus, jebeni tiktok i slicne idiotarije im pune glave glupostima cijelo vrijeme, pa onda ide sto i jedna isprika...glavobolje, umor, mentalna iscrpljenost, menga, ili jednostavno nadrkanost oko beznacajnih sitnica. To je prica koju sam cuo od mnogih kolega i znanaca, i uvijek ista prica = bullshit. I svodi se na kraju na samo jedno: nisi joj vise privlacan - sad zakaj? To je individualno pitanje uvijek.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh