Zanimljiva tema, eo i moje mišljenje nakon što sam gore sve komentare pročitao. Postoji znatno odskakivanje za željom/potrebom za seks kod žena i muškaraca (to su i kurvari već primjetili
): odnosno vidi se kako je priroda 'postavila' stvari: muškarac može i u višoj/visokoj dob gotovo svakodnevno rađati, žena u njezinjoj jačini plodnosti samo svakih devet mjeseci roditi. Već je tu razlog da žena ima slabiji spolni nagon - što ne znaći da ga nema uopće.
A kad je ona svoje "leglo izbacila", njoj za prvo dosta. Ona je njezin prirodni program za prvo ispunila. Šta će njoj svaki dan ili više puta tjedno kurac? Možda nakon godine/dvije ona opet dobije jači nagon pa si opet stomak da naprcati. Ok, uvijek ima iznimke, ali ajmo (možda je) nekih 80% žena tako orijentirano...
Meni npr. moja bivša (nije bio brak, ona samohrana) rekla nakon nekih 6 godina da njoj jednostavno više nije do intimnog druženja, da si nađem drugu za to da će mo si još uvijek biti dobri. Jednostavno mi je verbalno i tjelesno dala do znanja da njoj zbilja više nije do seksa (niti da mi puši spontano ovak u srijed' bijelog dana

). Jer je tajno imala nekog drugog nisam opazio, nije nemoguće, al' mislim da bih to ja kao hobi-psiholog primjetio...
Ali, dok sam njoj posuđivao novac dok se snađe - bila poštena, ništa mi ostala dužna - onda one prve dvije-tri godine intimno druženje redovito. E, sad smo kod druge važne 'prirodne' točke što se tiće pica: one uvijek za prc nešto hoće! Ili tvoj novac, ili tvoje živce ili jedno i drugo! Odn. ili hoće djete od tebe ili se ženka pojebe s nekim nadređnim da doživi socijalni uspon na poslu/društvu. Zato i ima isreka: "Niti babe jebeš đabe".
U kontekstu spominjem da ženke šimpanze (majmuni šimpanzi su nama ljudima genetički vrlo slični iako su full dlakavi) spontano nudu seks i podređenim mužjaku ako npr. opazi da se mužjak vratio s nekom njima vrlo ukusnom hranom: ženka šimpanza legne se na pod/travu ražiri noge i nudi mu se u razmjeni za (ukusnu) hranu. To su znanstvenici promatrali/snimili čak i više puta. Samo još jedan primjer i dokaz kako ženke gotovo nisu sposobne da nude seks za seks, tj, bez ikakvih kalkulacija: materijalna korist ili rađanje djeteta i osnivanje obitelji i s time si trajno osigurati odanost muža (i za vlastiti) opstanak u ovom okrutnom svjetu itd. etc.
Istjeraj prirodu bilo čim, opet će se vratiti!
Ima još i fenomen kukuk-dijete", to je kad ženka/žena uspije - po njezinom mišljenu najbolji gen za reprodukciju osigurati, što izravno znaći da ženka/žena podmetne ne-tati tuđe djete - odn. taj koji je s njom u vezi/braku misli da je on biološki tata - ali nije - nekad se to primjeti bez gen-testa a nekada nikad, tj. kad dijete pokupilo više majčinih gena. U njem. se procjenuje da je svako deveto dijete kukuk-djete; prije nekoliko godina su konaćno takvim muškarcima-žrtvama ženskih gen-trikova pravno osigurali da ne moraju plačati alimentaciju ako su se upravo zbog kukuk-djeteta razveli...
Onda još ima fenomen "horicontalne kolaboracije": to je npr. bilo za vrijeme II. svjetskog rata u Francuskoj, kad su francuskinje - zbog najobičnijeg nagona za (bolji) opstanak - ušle u veze s njemačkim vojnicima, tj. okupatorima odn. i zato da i materijalno bolje prođu! Procjenjuje se da se u to vrijeme rađalo oko 60.000 djece izm. njemačkih vojnika (okupatora!) i francuskinja!
Slično ili obratno je bilo u njem. na samom kraju II. sv. rata kad je mnogo njemica ušlo u veze (pogotovo oko Berlina) s američkim vojnicima: i Berlin tada bio u kurcu, izbombardiran, ruševine, glad...a američki vojnik dobro obućen s hranom, žvakama, cigaretama (i najlonkama

...tako će uvijek biti mnogo ili određen broj žena koje će se spojiti s bivšim neprijateljima, jednostavno za vlastiti opstanak ili za osnivanje obitelji s nekadašnjim neprijateljima zato što im se čini da će bivši neprijatelj biti bolje sposoban osigurati opstanak legla/obitelji...svi smo mi bića koja želu sigurnost, neprekidno! A tu moral onda ne igra nikakvu ili rijetko koju ulogu, niti kod žena niti kod muškaraca! Prvo žderancija, onda moral (B. Brecht).
I sad još jedna bitna točka što se tiće žena: A to je trik ženke se pokazati kao neka vrst stalne žrtve (života)! Kolega gore to već spomenuo. Taj trik proizlazi iz ženkine/ženine inferionosti za opstanak u ovom našem okrutnom i nasilnom svjetu! Svaki stomak je mjesto tisuća i tisuća smrti! I vegetarijanci "ubijaju".
Znaju žene da su fizički slabiji nego mi - to nisam spomenuo da žene ponizimo ili da to mi kao muški iskoristimo nego zato da muškarac pazi da ne upadne u tu zbilja lukavu "ženka žrtva klopku"!
One su prirodno fizički slabije nego mi, ali zato prirodno znatno lukavije nego mi, zato i znatno brže osjetu i prepoznaju kad im lažemo. Ako se neko stalno pokazuje kao žrtva s time istovremeno traži i stalno neku vrst razumijevanja i pomoć i može se kao (navodna) žrtva "bessramno" raskomotiti! Pazi: klopka!
Eto, da zaključim što je veliki francuski filozof i moralist Chamfort u 18. stolj. formulirao: "Između žena i muškaraca je vrst trajnog ratnog stanja: možda su muškarci u nekoj prednosti - zato što su kurve na njihovoj strani."
Neka tumači i moralizira kako god tko želi - ja mislim da nisam u svemu pogrešio što sam gore naveo...
Umjerenost donosi sreću (to i s pogledom na seks-radnice!) Sapere aude!