Sumnjam…čisto,pitajA anal radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjam…čisto,pitajA anal radi?
A neka nadiplata ili?Za anal sam ju pitao rekla je ponekad, da nije baš ekspert u tome.
Kako jaše, jel divlje, već dugo me neka nije jahala kako treba, jedna starka me izjahala da sam zvijezde vidio dok sam svršio, ove druge sve mrtva puhala i nisu to bili prostitutke.Radi s njom jahanje, predobro je.
Madam babaTo je valjda ta baba mada i to nije ta cura čini mi se
Prije xy godina sam isao bas radi anala, ali je onda pocela kenjat da bas ne bi, ovo ono i rekoh ajde bez.Za anal sam ju pitao rekla je ponekad, da nije baš ekspert u tome.
Svaki put je nadrkanaPrije xy godina sam isao bas radi anala, ali je onda pocela kenjat da bas ne bi, ovo ono i rekoh ajde bez.
Nakon sto je nadroksana jedva pusila i vidjela da nis od toga, ipak je pristala pa sam je naguzio, ali sbe je to bilo lose.
Mozda se popravila, ali prije xy godina je to bilo bzv.
Drugi put sam se zajebo jer je stavila plavu periku i opet bzv, a 3. put sam ju skuzio i rekao hvala ne bih pa me zicala da ostavim barem za kavu.
Njeno mljevenje necu ni spominjati
Je…potpisujem…lose…ima fakat cura da bi ih zenio za razliku od nje…Svaki put je nadrkana
Nis od tog divljeg jahanjaKako jaše, jel divlje, već dugo me neka nije jahala kako treba, jedna starka me izjahala da sam zvijezde vidio dok sam svršio, ove druge sve mrtva puhala i nisu to bili prostitutke.
Mijenja prostor,a nisam nasel babu,ona ima takav glas…barem moje iskustvoDi je onda u prostoru ona i tko mi se to onda nakraju javip na mobitel ona ili ta baba neka
Pa koja valja da bi je ženio?Mijenja prostor,a nisam nasel babu,ona ima takav glas…barem moje iskustvo
Da nisi babu naguzioMijenja prostor,a nisam nasel babu,ona ima takav glas…barem moje iskustvo
A kako ti to točno znaš da je cura iz ovog oglasa ista ona "narkomanka" kod koje si ti bio prije 10 godina?Kaj to nije ona narkomanka koja radi već 10 godina? Javlja se neka stara baba, a promijenila je već brdo imena (Mary i sl)
Ok lice, rekao bih prosječne ljepote. Nije gabor definitivno. Tijelo je malo mlohavo, ali cura je vitka i lijepo, pomalo sportski gradjena. Sise male, prirodne. Ima par manjih tetovaza. U odnosu na ono sto se sve nudi ovdje, spada u kategoriju lijepih cura. Karakter je druga prica..zna bit ok, ali i lose volje, kako kad.Zanima me kakva je u faci i da li ima dobro tijelo
Kakva je inaće u seksu jel se može sve poze s njom radit?Ok lice, rekao bih prosječne ljepote. Nije gabor definitivno. Tijelo je malo mlohavo, ali cura je vitka i lijepo, pomalo sportski gradjena. Sise male, prirodne. Ima par manjih tetovaza. U odnosu na ono sto se sve nudi ovdje, spada u kategoriju lijepih cura. Karakter je druga prica..zna bit ok, ali i lose volje, kako kad.
Da, ako je dobro raspolozena moze sve (osim anal). Bio kod nje 3 puta, prvi put je iskustvo bilo odlicno. Odlicna akcija, suradjivala je i sve.., drugi put katastrofa (pozurivala, davala je upute i sama birala poze), treci put opet dobro. Valjda ovisi o danu.. ps. Ima jos recenzija o 'Nataliji". Prije se zvala SilviaKakva je inaće u seksu jel se može sve poze s njom radit?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|