Damaskus66
Active member
One su još više nemoralneFulao si forum s tim stavovima. Idi na forum katoličkog bogoslovnog fakulteta, pa tamo pred njihovim studenticama izigravaj moralnu vertikalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One su još više nemoralneFulao si forum s tim stavovima. Idi na forum katoličkog bogoslovnog fakulteta, pa tamo pred njihovim studenticama izigravaj moralnu vertikalu.
stvarno mi vise ideš nakurac, si zaboravio lozinke od ostalih profila pa opet s ovog serešMoraš imati neku dijagnozu da se ideš s ovim poslom baviti. Normalna ženska osoba ne bi nikad svoje tijelo prodavala nepoznatim za novac.
A ti si jako normalan koji kupuješ njihove usluge.Moraš imati neku dijagnozu da se ideš s ovim poslom baviti. Normalna ženska osoba ne bi nikad svoje tijelo prodavala nepoznatim za novac.
Ima i takvih ali su manjinaNije li nekako za pretpostaviti da se te cure ipak više vole jebati?
Problem je vrijeme koje kod zena nije na njihovoj strani. Kada prebace 30 ili 35 lagano ide sve dole. Dakle imaju 15 godina da nesto uhvate i onda je kraj jer izgled baj bajZnam jednu curu iz Mađarske koja ne radi ništa drugo, samostalna je, dobro zarađuje, izgleda da ima želudac za ovaj posao, te ne pokazuje znakove posustajanja i nakon nekoliko godina posla. Vježba, u formi je, živi zdrav život. Vozi Audi S5, ima para više nego većina na ovom forumu, uživa u životu i putuje svijetom. Iskoristila je svoj izgled, a očito i pamet, kako bi živjela u blagostanju do kraja života.
Ma da, a PO pun curica 50, 60+Problem je vrijeme koje kod zena nije na njihovoj strani. Kada prebace 30 ili 35 lagano ide sve dole. Dakle imaju 15 godina da nesto uhvate i onda je kraj jer izgled baj baj
Jep, samo kaj će curice od 50,60+ pušit kurčine do jaja, gutat i primat ga u picu, guzu i bla-bla za 30-50 eura, dok će sa 25 uzimat 100 eura za traljavu masažu i drkanje...Ma da, a PO pun curica 50, 60+
Bit je tko konzumira ove od 50,60 godina.?Jep, samo kaj će curice od 50,60+ pušit kurčine do jaja, gutat i primat ga u picu, guzu i bla-bla za 30-50 eura, dok će sa 25 uzimat 100 eura za traljavu masažu i drkanje...
Slazem se s svim napisanim.Jep, samo kaj će curice od 50,60+ pušit kurčine do jaja, gutat i primat ga u picu, guzu i bla-bla za 30-50 eura, dok će sa 25 uzimat 100 eura za traljavu masažu i drkanje...
daj ako ti nije bed, kad budeš imao vremena napravi popis tih 30-50€Jep, samo kaj će curice od 50,60+ pušit kurčine do jaja, gutat i primat ga u picu, guzu i bla-bla za 30-50 eura, dok će sa 25 uzimat 100 eura za traljavu masažu i drkanje...
Oce,ocedaj ako ti nije bed, kad budeš imao vremena napravi popis tih 30-50€
Ja ssm išao do pred par god kod jedne koja je imala sponzora, i neki part time posao al je svejedno i to radila.. Kad sam je pitao uvijeno nesto o tome, nije htjela pričat...pa nisam dalje talasao...nije bila ova tema aktualnaMotiv je isključivo novac, jer se jebat može i besplatno.
A novac svi trebamo.
Tako da je po meni motiv nebitan. Bitno je samo da žena:
a) Ima želudac pojebat se skoro sa svakim tko se pojavi na vratima.
b) Nema mozga da si preko interneta nađe sponzora koji joj nije odbojan.
Sve ove koje rade to…..imaju mozgaMotiv je isključivo novac, jer se jebat može i besplatno.
A novac svi trebamo.
Tako da je po meni motiv nebitan. Bitno je samo da žena:
a) Ima želudac pojebat se skoro sa svakim tko se pojavi na vratima.
b) Nema mozga da si preko interneta nađe sponzora koji joj nije odbojan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|