onaj_tamo
Well-known member
Mare vrti iste fotke zadnjih 5 godinaMare u Sarajevu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mare vrti iste fotke zadnjih 5 godinaMare u Sarajevu![]()
SarajevoGdje je gutacica sperme zna li neko?
Sarajevo
SARAJEVO +38762517738 Sarajevo, Independent | City of Love
Citaj oglas do kraja ! SARAJEVO LUKAVICA,tko hoće doci da mu ga dobro popusim izdrkam neka zove danas do 19 sati ..pusenje drkanje duboko grlo dok ne svrsis svrsavanje moze u usta 100KM .. novce dajete kada dođete .. ...cityoflove.com
Danas sam pijana i nemojte me zvati , sutra petak moze ! Citaj oglas do kraja ! SARAJEVO LUKAVICA,tko hoće doci da mu ga dobro popusim izdrkam neka zove danas do 19 sati ..pusenje drkanje duboko grlo dok ne svrsis svrsavanje moze u usta 100KM .. novce dajete kada dođete .. poziv na broj bez poruka! Uredna sam i diskretna 28 godina !
Pedercine koje jebu transice u šupak po Sarajevu neka odjebu
PAZI OVO ahhahahahahaha
Bila je takva sema jednom kad sam isao kod nje…pusenje kao bilo 50 eura a sex 100 ali taj dan kao sex nije bio na meniju pa samo pusila. Pusila jedno deset minuta i pocela psovat, rekla da sam trebao svrsit odavno. Kazem ja bit ce brze ako skine gace, i na kraju ja guzio za 50 eura i to bas dobro
sestru ti jebu crnci
Jel si je napunio?Bila je takva sema jednom kad sam isao kod nje…pusenje kao bilo 50 eura a sex 100 ali taj dan kao sex nije bio na meniju pa samo pusila. Pusila jedno deset minuta i pocela psovat, rekla da sam trebao svrsit odavno. Kazem ja bit ce brze ako skine gace, i na kraju ja guzio za 50 eura i to bas dobro
Cak je i koju novu fotku stavila![]()
Zagreb Zapruđe cura 27 godina diskretna!
Nisam maserka! Bez SMS poruka ! Pročitaj oglas do kraja! Cura sam 27 godina u Zagrebu sam jos kratko. Nudim diskretno…www.oglasnik.hr
Ajd ne seriKad je bila u sarajevu sad otiso ja kod nje zna ona mene bila normalna poce da dudla dobro ga dudlala jedno 2 minuta ona pocela da galami bog te jebo koliko ti treba da svrsis isusa ti jebem ja samarcinu i kreno joj nabijat glavu cuti i dudla ga jos 10 min ja kreno da svrsavam sama se nabila do kraja i sve proguta poce da se smije ja kazem kolko dugujem ona rece kolko oces ja izvadim 50 maraka kazem dosta ti je rece samo hvala dodji opet. Luda je ima stvarno psihicki poremecaj neki ali voli kurac da pusi i spermu da proguta vise nego ljeba
Mogla je malo boljeCak je i koju novu fotku stavila
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|