Marija P - iskustvo

Samo da velim svoje iskustvo sa ovom. Imala je oglas na https://ljubavni-oglasnik.net/ tamo sam nalena nju i onda je bila u zadru. Uglavnom sami dogovor je bio muka al ajde nekako dogovorili mislim da je htjela 100 eura al bilo je to ima vec 5 godina. Uglavnom ispalo da ja dolazim kod nje, a ona ustvari u nekom selu valjda pola sata voznje iz zadra. I sad ja dolazim tamo kad ono u tom selu festa to bilo usred ljeta, ljudi posvuda. I sad dolazim na adresu koju mi dala, neka kuca vani parkiran neki auto strane tablice. Nista, stanem i zovem. Kad ona popizdi, da sto sam dosao pred kucu, da ce svi znat da je kurva, kao parkiraj negdje dalje. Dobro, odem ja ulicu dalje sparkam se posaljem joj lokaciju di sam i sad ona dolazi u moj auto ispada da ce akcija biti u autu. Opet ajde dobro, velim ja. Dolazi ona mala debela, faca nis posebno, al sise su ok. Uglavnom sta sad pitam, ona kao da vozim nekud i skroz sizi cijelo vrijeme da je svi gledaju. Nikog ustvari boli griga...odvezem ja nju negdje izvan ceste u polje.. nekak mi je vec svega bilo dosta pa sam odlucio da ce biti pusenje za 50, dosta lose pusenje izgrebala mi kurac sa zubima i nikako da izvadi sise van, onda joj ja otkopcam bluzu i sise samo iskoče van sise su stvarno dobre. I bum svrsim joj u usta... onda je opet cijelo vrjeme pluckala i prigovrala da kak sam joj svrsio u usta. Ostavio je doma i pobjego od tamo...jel se popravila u zadnje vrijeme ili je i dalje takav kaos kod nje?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh