Marija P - iskustvo

Jednom bio i ne mogu nikako shvatit zašto bi netko tko to doživi razmišljao da ponovi. Baba u stanu je u cijeloj ovoj priči najmanji problem iako je i to totalni turn off da neka baba šeće po stanu. Ženska je BBW kategorija, nije deblja nego je ogromna, teško mi je procijenit koliko je to u kilogramima ali vjerujem da je blizu stotke, čak možda i preko. Deblja nego na slikama, ima trbušinu kao da nosi trojke ali dobro, razumijem BBW fetish. Pričalo se na forumu da dobo puši, pušenje je po meni prosjek pa čak možda i ispod nekog prosjeka. To nikako nije vrhunsko pušenje. Bila je hrpa postova u kojima ekipa piše da joj svršavaju u usta i da je guze bez kondoma. Razumijem da možda nekolicina ima bujnu maštu i priča lovačke ali s obzirom na količinu takvih postova rekao bih da u nju svršava tko god to poželi i onda nije ni čudo da ima i postova gdje se ljudi žale da su dobili neko crvenilo, svrbež i slično. Čak i da sve to ostavimo po strani, s njom je nemoguće razgovarat, ženska je potpuno nestabilna i psihički rastrojena. Ako joj kažeš da skine majicu a njoj se u tom trenutku to ne da, nastat će cirkus. Znači platiš kurvu a ne smiješ ju ni dotaknut i moraš svršit u 60 sekundi koliko je neki njen prag tolerancije prije nego ti krene jebat sve po spisku. Bilo kakav zahtjev dovodi do toga da te istjera iz stana. Znači ne smiješ doslovce ništa reći i moliš boga da ju ne prebaci dok ne svršiš, osim ako nisi neka budaletina pa da se natežeš i svađaš s njom. Bačen novac i traume narednih par dana. Kad bi ženska bila koliko toliko normalna bila bi ok za BBW fetiš ali ovako, ja ne razumijem kako vam se uopće kita digne
Zagoreni su buraz,digo bi im se na trandju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh