Ili je siromak zaljubio u kurvuNebitno 1710 je vjerojatno ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili je siromak zaljubio u kurvuNebitno 1710 je vjerojatno ona
pa naravno, u oglasu joj je telegram "nebitno1998"...kakva alapačaNebitno 1710 je vjerojatno ona
Glupa je ko tri kurcaovaj puta si je datum rodenja stavila, pretpostavka 17-og listopada dok joj 1998 prestavlja godinu.. isto kao i mail nekad marija poljak pa serucka da smo ju doxali s privatnim informacijama, nista, ali bas nista ne zalim nego da to mutavo tele bude nekome nekad mater.. haha fuj
I dosadna sa tim oglasima upmGlupa je ko tri kurca
guta ko šlagLjudi jel mare guta spermu?
Danas ti radu u stanu, dala je oglas.Ljudi jel bio tko u Zagrebu u stanu?
Bio sam jednom s njom u autu bilo mi je jebeno. Sere ga ali odradi čudo s ustima.
Mislim da bi u stanu bilo još jebenije di se možeš dodatno opustiti.
Ako netko ima info, nek piše recenziju![]()
Di si vidio taj oglas?Danas ti radu u stanu, dala je oglas.
Pa tu, danas i sutra je u Zagrebu, i pruža uslugu u svome stanu. Rubrika sex.Di si vidio taj oglas?
U potpunosti podržavam vaše reči, zdravlje je važno i imam problem sa kojim želim da podelim da dobijem savet, nedavno sam počeo da imam hemoroide i ne znam kako da ga izlečim, možete li mi nešto savjetovati?a sta ti mislis da bi zene riskirale svoje zdravlje i jebale se sa tolko likova bez zastite...svasta...pa zdravlje je broj 1.
Eno je u RijeciTesko, otisla bosance malo zajebavat.
Preskupa je, bolje uzet bj i sxJel mozda neko kupil slike od Poljakice?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|