Marija nam je opet došla u Banjaluku, tako da sam večeras ugrabio priliku da konačno i ja odem kod nje
Dosta negativnih komentara se ovdje pisalo o njoj, pa su moja očekivanja bila prilično minorna. Ali me Marija prijatno iznenadila, i to jako!
Prije svega ostalog bih rekao da je ona, po mom unutrašnjem osjećaju, u dubini duše jedna jako fina osoba, ali da je vjerovatno niko nije tretirao na način koji zaslužuje. Pretpostavljam da se ovdje mnogi neće složiti sa mnom, ali ja sam ubijeđen da je tako.
Ocjena njenog izgleda prvenstveno zavisi od toga da li ste tip kome (ne) smeta višak kilograma. Meni to recimo ne predstavlja nikakav problem ukoliko su ti kilogrami fino raspoređeni, a kod nje svakako jesu - jako fine obline, plus - slatka je u faci i simpatična dok priča. U seksu isto dosta dobra, uživa, aktivno učestvuje.
Ako pogledamo odnos uloženog i dobivenog, Marija je po meni cura kod koje definitivno vrijedi otići. Bio sam kod mnogo djevojaka, a ona je jedna od rijetkih u ovom poslu koju smatram dragom i sa kojom bih se volio i netjelesno upoznati.