Da i mene zanima da vidin tu Cookie bar nek mi neko poš koju sliku da vidim kako izgleda jer Poljakicu sam vidio X putaGdje se mogu vidjeti slike od Cookie? Kako izgleda
U Zg je Poljakica možda i vcrs pođem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i mene zanima da vidin tu Cookie bar nek mi neko poš koju sliku da vidim kako izgleda jer Poljakicu sam vidio X putaGdje se mogu vidjeti slike od Cookie? Kako izgleda
Treba ju dobro nabitEvo klasicni primjer razgovora drage nam Marije kada je dobre volje
Bio i ja nekad kod Poljak, luda jeste ali dobro pušiDa i mene zanima da vidin tu Cookie bar nek mi neko poš koju sliku da vidim kako izgleda jer Poljakicu sam vidio X puta
U Zg je Poljakica možda i vcrs pođem
Da luda jos pogotovo ko je malo napušena ili pijanaBio i ja nekad kod Poljak, luda jeste ali dobro puši
Da da samo je dobro kazniti sa nabijanjem i šamaranjemTreba ju dobro nabit
Nisam je jebo doduše to nzn ali puši ga vrhunskiDa luda jos pogotovo ko je malo napušena ili pijana
Luda maximalno ali do jaja ga guta bio 16 ili 25 cm do kraja ga guta a tako i prima z guza
Je da je prije bila mrsavija sli volim i ovako puniju jer je broj jedan
Ja sam jedno i drugoNisam je jebo doduše to nzn ali puši ga vrhunski
Valjda je naučila. Užas od pušenja je bio. Plus bezobrazna i bahata. Konstantno psuje. Bio jednom i nikad više.Nisam je jebo doduše to nzn ali puši ga vrhunski
Ja kad sam bio bila je ok, jest malo bahata na telefonu bio ali primila me sve ok popušila, ja platio uredno i tjt. Doduše samo tad jednom bio mislim prošle godine nekad, nisam više nikakoValjda je naučila. Užas od pušenja je bio. Plus bezobrazna i bahata. Konstantno psuje. Bio jednom i nikad više.
Bila*Ja kad sam bio bila je ok, jest malo bahata na telefonu bio ali primila me sve ok popušila, ja platio uredno i tjt. Doduše samo tad jednom bio mislim prošle godine nekad, nisam više nikako
Ma teški užas od pušenja i najgora moguća katastrofa od usluge koju sam ikad dobio a probao na stotine svakakvih profila kurabi u svojoj karijeri. Ovi što tu pišu kako dobro puši vjerojatno nikad nisu probali što je dobro pušenje jer ova niti zna pušit niti u tome uživa. Potpuno je mentalno nestabilna i toliko psihički rastresena da nije sposobna ništa drugo u životu radit pa jedino na ovaj način može preživjet a nikako nije za ovaj posao niti ima to nešto kurvinski u sebi da bi te napalila. Sve u svemu tužna priča i ženska je odavno zrela za neku ustanovu samo očito nema nikog da joj pomogne.Valjda je naučila. Užas od pušenja je bio. Plus bezobrazna i bahata. Konstantno psuje. Bio jednom i nikad više.
Marija, jesi to ti?Sta glumi ta kurvetina jebo joj bog mater nek se spusti na zemlju debela pazi boga ti oce na brzinu lovu i cao
Kuki je zgodna mala sa pušačkim ustima, gustim obrvama i seksi naočalama. Sad kad sam im opisao kako Kuki izgleda fotke nisu potrebne.Imam ja slike od cookie,al nezz kak objavit ovdje
U pravu si, moglo bi biti sranja. Bojim se da bi mogla naletiti na nekog idiota koji nema toleranciju na takvu vrstu pizdarija. Kada naleti, najebala je. Primjerice, sa mnom joj je bilo lagano. Uostalom, ja sam je ionako samo došao vidjeti radi tih njenih sranja, a ne pušenja. Meni su osobno takva sranja doživljaj, ali postoje oni kome nisu. Kad naleti na nekog takvog, najebala je. Nije dobro što i ona osobno prijeti policijom bez razloga, a ako naleti na krimose koji nisu pravi kurviši osobno se bojim za nju.Cura nikad nije ni bila "ok u glavi" ja je znam od početka kad se tek počela baviti sa time....oduvijek je bila takva, ali ovo će sad jednog dana s nekim eskalirat, samo je pitanje vremena
Kako sije tako će i žetiU pravu si, moglo bi biti sranja. Bojim se da bi mogla naletiti na nekog idiota koji nema toleranciju na takvu vrstu pizdarija. Kada naleti, najebala je. Primjerice, sa mnom joj je bilo lagano. Uostalom, ja sam je ionako samo došao vidjeti radi tih njenih sranja, a ne pušenja. Meni su osobno takva sranja doživljaj, ali postoje oni kome nisu. Kad naleti na nekog takvog, najebala je. Nije dobro što i ona osobno prijeti policijom bez razloga, a ako naleti na krimose koji nisu pravi kurviši osobno se bojim za nju.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|