Marija P - iskustvo

Valjda je naučila. Užas od pušenja je bio. Plus bezobrazna i bahata. Konstantno psuje. Bio jednom i nikad više.
Ma teški užas od pušenja i najgora moguća katastrofa od usluge koju sam ikad dobio a probao na stotine svakakvih profila kurabi u svojoj karijeri. Ovi što tu pišu kako dobro puši vjerojatno nikad nisu probali što je dobro pušenje jer ova niti zna pušit niti u tome uživa. Potpuno je mentalno nestabilna i toliko psihički rastresena da nije sposobna ništa drugo u životu radit pa jedino na ovaj način može preživjet a nikako nije za ovaj posao niti ima to nešto kurvinski u sebi da bi te napalila. Sve u svemu tužna priča i ženska je odavno zrela za neku ustanovu samo očito nema nikog da joj pomogne.

Cura nikad nije ni bila "ok u glavi" ja je znam od početka kad se tek počela baviti sa time....oduvijek je bila takva, ali ovo će sad jednog dana s nekim eskalirat, samo je pitanje vremena

Cura nikad nije ni bila "ok u glavi" ja je znam od početka kad se tek počela baviti sa time....oduvijek je bila takva, ali ovo će sad jednog dana s nekim eskalirat, samo je pitanje vremena
U pravu si, moglo bi biti sranja. Bojim se da bi mogla naletiti na nekog idiota koji nema toleranciju na takvu vrstu pizdarija. Kada naleti, najebala je. Primjerice, sa mnom joj je bilo lagano. Uostalom, ja sam je ionako samo došao vidjeti radi tih njenih sranja, a ne pušenja. Meni su osobno takva sranja doživljaj, ali postoje oni kome nisu. Kad naleti na nekog takvog, najebala je. Nije dobro što i ona osobno prijeti policijom bez razloga, a ako naleti na krimose koji nisu pravi kurviši osobno se bojim za nju.

U pravu si, moglo bi biti sranja. Bojim se da bi mogla naletiti na nekog idiota koji nema toleranciju na takvu vrstu pizdarija. Kada naleti, najebala je. Primjerice, sa mnom joj je bilo lagano. Uostalom, ja sam je ionako samo došao vidjeti radi tih njenih sranja, a ne pušenja. Meni su osobno takva sranja doživljaj, ali postoje oni kome nisu. Kad naleti na nekog takvog, najebala je. Nije dobro što i ona osobno prijeti policijom bez razloga, a ako naleti na krimose koji nisu pravi kurviši osobno se bojim za nju.
Kako sije tako će i žeti

Mara je top
Fino sisata i guzata
Nema joj zamjerke samo treba znati s njom
Malo je na psihobazi ali po ure ako znas s njom bude dobra
Sisata i guzata a pusi ga kao da nema sutra a tek kad se nabije z guza uffff
Bio X puta i evo sad dog za vcrs

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh