tomislavtomi
Active member
Jel ga ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ImašJavi se u inbox
Imaš?Ima snimak sa guza traje 1min i 12sek
Auuuuuuuu pošaljiNaravno
Ne glumataj sumamed su 3 tablete i smije se piti samo jedna dnevno i kad se ona pije ne piju se druge. Losa ti prica da oblatis nekogljudi moji nemojte da vam puši bez gumice , zarazila me klamidijom , 10 dana nakon pušenja krenulo peckanje kod mokrenja i ejakulacije , nakon toga non stop iscjedak , jucer stigli rezultati , klamidija ... dobio doksiciklin 7 dana 2x tablete i sumamed 2 tablete od jednom , držite fige
Kolko se ja sjećam ti si i umočio bez gumiceljudi moji nemojte da vam puši bez gumice , zarazila me klamidijom , 10 dana nakon pušenja krenulo peckanje kod mokrenja i ejakulacije , nakon toga non stop iscjedak , jucer stigli rezultati , klamidija ... dobio doksiciklin 7 dana 2x tablete i sumamed 2 tablete od jednom , držite fige
U liječenju umjerenog oblika acne vulgaris ukupnu dozu od 6 g preporučuje se propisati na sljedeći način: jednu tabletu od 500 mg jedanput na dan tijekom 3 dana, a nakon toga nastaviti liječenje s tabletom od 500 mg jednom tjedno tijekom sljedećih 9 tjedana. U drugom tjednu liječenja dozu treba uzeti tjedan dana nakon prve uzete tablete te sljedećih 8 doza treba uzeti u vremenskim razmacima od 7 dana.Ne glumataj sumamed su 3 tablete i smije se piti samo jedna dnevno i kad se ona pije ne piju se druge. Losa ti prica da oblatis nekog
a jesam ,svejedno je , prenosi se i oralnoKolko se ja sjećam ti si i umočio bez gumice
I mozes opetza par dana sam kao nov
Objavi nalaz doktora pa pricaj, ovako je sve bezveze baljezganje.a jesam ,svejedno je , prenosi se i oralno
Ne treba nek se Turci zaraze.Objavi nalaz doktora pa pricaj, ovako je sve bezveze baljezganje.
Eno je sad u Sarajevu, ako je tako kako kazes, treba upozoriti ekipu tamo.
Ali kod tebe nije bilo oralno…a jesam ,svejedno je , prenosi se i oralno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|