marko crni
New member
Jel puno ružnija od Sandre Petrokov? Meni je ona ok u faci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto malo je ružnija i mršavjla, ali nije to toliko bitno kad spusti glavuJel puno ružnija od Sandre Petrokov? Meni je ona ok u faci.
Jel da da ju makar pipaš? Meni jednom na telefonu rekla da se ona samo primi njegaNešto malo je ružnija i mršavjla, ali nije to toliko bitno kad spusti glavu
Dozvoli da ju diras,dozvoli i da ju lizes po pici.Samo vjerojatno znas koliko je to glupo raditi.Jel da da ju makar pipaš? Meni jednom na telefonu rekla da se ona samo primi njega
A kaj neda onda da joj ga i stavisDozvoli da ju diras,dozvoli i da ju lizes po pici.Samo vjerojatno znas koliko je to glupo raditi.
Zadnjih par godina vise nedaA kaj neda onda da joj ga i stavis
Pa kaj joj je doslo da pred kraj neda a prije je davalaZadnjih par godina vise neda
Da osobu blizu 70 lizes??? Da li ste normalni ljudi???Dozvoli da ju diras,dozvoli i da ju lizes po pici.Samo vjerojatno znas koliko je to glupo raditi.
Nije samo stvar u godinama nego i tko je sve tu nutra nesto stavljaoDa osobu blizu 70 lizes??? Da li ste normalni ljudi???
nadan se da je to bilo prije rataLizao sam ja nju i ševio čak na njeno inzistiranje, ali to je bilo davno, davno dok je još radila u Sigetu s još jednom.
nadan se da je to bilo prije rata
Je, 3. Punskog ratanadan se da je to bilo prije rata
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |