Pravijebac
Active member
Moze u privat slikeAjd ti nama pošalji svoj selfi pa ti ja pošaljem sliku od Marice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze u privat slikeAjd ti nama pošalji svoj selfi pa ti ja pošaljem sliku od Marice
A ne znam sto ce ti uopce slika.Koliko vas je išlo kod Marice i nitko ju nije uspio uslikat da vidimo kakva je...
Jesi se prepao to ?Zvao danas Maricu - bila baš simpa na telefon. Imao namjeru isprobati to famozno duboko grlo ali ga ne radi s kondomom tako da sam odustao od plana. Ima li još koja zrelija dama u Zg da radi duboko grlo?
Jesi se prepao to ?
Mislis da ces što pokupit ?
Postoji sansa..Jesi se prepao to ?
Mislis da ces što pokupit ?
Starica od 64 godine, bliza grobu nego zivotu ..Koliko vas je išlo kod Marice i nitko ju nije uspio uslikat da vidimo kakva je...
Ja samo kazem da postoji sansa. Koliko god se smatralo drugačije.Vjerojatno bi ljudi već pisali da im je prenijela nešto...
preko muda prenosi muudrostVjerojatno bi ljudi već pisali da im je prenijela nešto...
Nešto malo je ružnija i mršavjla, ali nije to toliko bitno kad spusti glavuJel puno ružnija od Sandre Petrokov? Meni je ona ok u faci.
Jel da da ju makar pipaš? Meni jednom na telefonu rekla da se ona samo primi njegaNešto malo je ružnija i mršavjla, ali nije to toliko bitno kad spusti glavu
Dozvoli da ju diras,dozvoli i da ju lizes po pici.Samo vjerojatno znas koliko je to glupo raditi.Jel da da ju makar pipaš? Meni jednom na telefonu rekla da se ona samo primi njega
A kaj neda onda da joj ga i stavisDozvoli da ju diras,dozvoli i da ju lizes po pici.Samo vjerojatno znas koliko je to glupo raditi.
Zadnjih par godina vise nedaA kaj neda onda da joj ga i stavis
Pa kaj joj je doslo da pred kraj neda a prije je davalaZadnjih par godina vise neda
Da osobu blizu 70 lizes??? Da li ste normalni ljudi???Dozvoli da ju diras,dozvoli i da ju lizes po pici.Samo vjerojatno znas koliko je to glupo raditi.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|