Radi li nedjeljomNa istoj je adresi godinama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi li nedjeljomNa istoj je adresi godinama
NeRadi li nedjeljom
Javi kako je biloKako se jebe Marica? Znam da je pušenje dobro po komentarima.
U subotu ili sljedeći tjedan mislim ići.
Jel bio skoro tko kod Marice?Javi kako je bilo
Malo ti je komplicirana za dogovor i priča na telefon koda slušaš sekretaricuJel bio skoro tko kod Marice?
Samo odimodma direktno do garden mola....u Dubravi i od tamo imas minutu....odma je blizuPozdrav ljudi,planiram posjetiti Maricu jel mi može netko napisati u privatnoj poruci gdje se točno ona nalazi da me ne voza okolo u Zagrebu? Hvala
Pošalješ kakav njezin kontakt u poruku ako nije problem?Pozdrav ljudi,planiram posjetiti Maricu jel mi može netko napisati u privatnoj poruci gdje se točno ona nalazi da me ne voza okolo u Zagrebu? Hvala
Kakva prozor spominje. Jeli u prizemlju ili na katuJa danas isao, dosao tamo, usao unutra i pocne mi srat da ne mogu ic ispod prozora nego moram ic po nogostupu i posalo ju u kurac i izasao van. uglavnom ljudi, ako imate fakat puno zivaca idite jer je pusenje jako dobro, ali ubije vas u mozak, ako imate kratak fitilj nemojte si to radit u zivotu, jednostavno vam ne treba. ima puno mladih s kojima je dogovor puuuuuuno laksi
nemoj si to radit buraz, nije vrijedno. baba te gleda s prozora pa moras ic po nogostupu da te vidi. ak odes bas po stazi kraj zgrade izjebe te u mozak.
Hvala
Odmah lijevo po stepenicama ili
Čekaj,ne kužim počela ti srati da moraš ići po stazi,došao si unutra i stetal je u kurac i otišao.Kak onda znaš da je pušenje fenomenalno a nije ti ga popljugala?Ja danas isao, dosao tamo, usao unutra i pocne mi srat da ne mogu ic ispod prozora nego moram ic po nogostupu i posalo ju u kurac i izasao van. uglavnom ljudi, ako imate fakat puno zivaca idite jer je pusenje jako dobro, ali ubije vas u mozak, ako imate kratak fitilj nemojte si to radit u zivotu, jednostavno vam ne treba. ima puno mladih s kojima je dogovor puuuuuuno laksi
Ja fakat ne kuzim sve vas kaj postavljate takva i slicna pitanja... A ni vas kad dajete te informacije... Nazoves i sve ti objasni (ona i sve druge).Odmah lijevo po stepenicama ili
Reciu podrum jebote.. oces da ti kazem koje boje su vrata
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|