U zadnjih 2 mjeseca bio 2 puta u harkany i jedanput u siklosuja mu dovedem djevojku , skinem je , raširim joj noge on ima samo da ubode , a ti puši k...c i dalje gledajuči slike sa mađarskog foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnjih 2 mjeseca bio 2 puta u harkany i jedanput u siklosuja mu dovedem djevojku , skinem je , raširim joj noge on ima samo da ubode , a ti puši k...c i dalje gledajuči slike sa mađarskog foruma
Stric kredita nije rekao 100€ za djevojku već samo za informacijuinformacija za djevojku 100€ ako vam odgovara
Mislio sam do Pečuha al bolje u harkanj il' Šikloš ako ima šta dobroU zadnjih 2 mjeseca bio 2 puta u harkany i jedanput u siklosu
Pozdrav ekipa, planiram ic u Načkanjižu, al bojim da se da me opljačkaju ko u Letinji, ima neko s one rosszlanyok za preporučiti?
eto vidite da nije problem 100€Dosta vas se javilo i pitalo kaj se dogodilo, ugl, cura se zvala Bella na rosszlyanoku, zna nekad tu i tam oglas tamo stavit ponovo i dogovorili smo se da cemo se nac ispred OTP banke, sad kolko vidim vise nije otp nego neka mađarska B&H tak nekaj, i ugl dosla cura, dogovorili se za cijenu, i od neke birtije ili ducana dosla su dva tipa kod auta i stali ispred i ta cura je rekla da joj dam lovu, jbg nisam imao od rekvizita nis kod sebe, ipak isao van drzave, jbg popljugo 100€ a da me izbodu ili prebiju za 100€ necu propast, tak da trazim neku preporuku da znam da se opet isto ne dogodi
https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=149993&lang=eng
Pozdrav ekipa, u srijedu i četvrtak sam u nagykanizsa, pa sam mislio navratiti do ove, jel ima tko iskustva?
bio ja ,smrdi užasno kad skine gaćicehttps://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=149993&lang=eng
Pozdrav ekipa, u srijedu i četvrtak sam u nagykanizsa, pa sam mislio navratiti do ove, jel ima tko iskustva?
Kako si znao da su ti tipovi sa njom?Dosta vas se javilo i pitalo kaj se dogodilo, ugl, cura se zvala Bella na rosszlyanoku, zna nekad tu i tam oglas tamo stavit ponovo i dogovorili smo se da cemo se nac ispred OTP banke, sad kolko vidim vise nije otp nego neka mađarska B&H tak nekaj, i ugl dosla cura, dogovorili se za cijenu, i od neke birtije ili ducana dosla su dva tipa kod auta i stali ispred i ta cura je rekla da joj dam lovu, jbg nisam imao od rekvizita nis kod sebe, ipak isao van drzave, jbg popljugo 100€ a da me izbodu ili prebiju za 100€ necu propast, tak da trazim neku preporuku da znam da se opet isto ne dogodi
Rađe nemoj. Stara ženska, ima jednu mlađu koja onda sexa, a stara te prije masira. Loša higijenaJel bio tko u zadnje vrijeme u nagylanizsi?
Iskustva s ovom?Mariana (39) - GyÅr, Vidéki lány | Rosszlanyok.hu
Mariana(39), 165 cm, 55 kg, 0 mell - GyÅr - vidéki lány - rosszlanyok.hum.rosszlanyok.hu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|