Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš plus od mene, išao sam tako u zadnje vrijeme kod njih više u mađu i sve pušiona, na slikama super i sve dok se ne skinu ok, ali kad se skinu očaj, kako stvari stoje sve što je nešto valjalo u mađi otišlo vanka, osim nešto u BudinpeštiOvo je recka kolege koji će se možda prepoznati...sve u dobroj vjeri![]()
nemaš tu šta probat , to su sve izraubane -umirovljene kurvetine koje su vratili iz Europe poslije dugogodišnjeg rada , samo su ih sad dobro izfotošopirali i snimili iz pogodnih kutova da na nešto izgledaju.Probajte ovu, pa javite.
![]()
Maya(33) - Keszthely - Adatlap
Maya(33), 164 cm, 60 kg, 95 mell - Keszthely - vidéki lány - rosszlanyok.hurosszlanyok.hu
Eventualno, ne tako daleko od nje i ove dvije..
![]()
Lilly(31) - Miskolc - Adatlap
Lilly(31), 160 cm, 70 kg, 90 mell - Miskolc - vidéki lány - rosszlanyok.hurosszlanyok.hu![]()
Ariana_VIP(25) - Sopron - Adatlap
Ariana_VIP(25), 160 cm, 45 kg, 85 mell - Sopron - vidéki lány, Házhoz is - rosszlanyok.hurosszlanyok.hu
nemaš tu šta probat , to su sve izraubane -umirovljene kurvetine koje su vratili iz Europe poslije dugogodišnjeg rada , samo su ih sad dobro izfotošopirali i snimili iz pogodnih kutova da na nešto izgledaju.
evo nešto za preporučit u Nađkanjiži https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok....ber=Linett+36701586904&id=76366&instantStat=1
Drug, jesi li bio kod gore spomenutih? Iskustvo? Hvala..Annu i Amandu sam stavio na wish list, tako da svakako javi kako je prošlo![]()
i meni je predobro izgledala da bi bilo dobro, jer sam več bio kod njih par koje su bile ok sve dok se nisu skinule.Kolega @Tikvan ti je sve odgovorio i sjetio se moje recenzije, ja ti mogu samo nadodat, evo nešto za preporučit KOD KOJE NE OTIĆI![]()
evo nešto sa mađarskog foruma o ovim djevojkama https://videkilany.hu/szexpartner-forum-pecsNeko bio?
![]()
Sztella(19) - Harkány - Adatlap
Sztella(19), 160 cm, 50 kg, 80 mell - Harkány - vidéki lány - rosszlanyok.hurosszlanyok.hu![]()
Mia(20) - Szeged - Adatlap
Mia(20), 165 cm, 49 kg, 80 mell - Szeged - vidéki lány, SPRICCELJ VELEM;) - rosszlanyok.hurosszlanyok.hu
Oglasi mi se cine too good to be true, kako znati da me nece docekat par cigana s motkama umjesto dobrog komada?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|