Pa ok, kazem za sta znam sigurnoČovjek pita za Nagykanizsu a ti mu preporučuješ Pečuh. Razlika je 150-200km.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ok, kazem za sta znam sigurnoČovjek pita za Nagykanizsu a ti mu preporučuješ Pečuh. Razlika je 150-200km.
Pa nema, hladno je lutrija ako naletis bilo gdje, i to ce biti ciganke, ne volim to mjestoNije mi u planu ici 100 i kusur km. Ovo mi usput dok idem u shoping. Ako tko zna dal ih ima di na ulic
Pda sve se lako dogovori, samo ja volim one koje se drze dogovora, nema nista dodatno a nasao sam jednu koja duva i skompali se i radi pro sve, divlja skrozPa imaš oglase recenzije, i preko poruka možeš sve dogovoriti. Ja danas naš jednu u Sigetvaru to mi je najbliže, pola sata 40 eura ima 19 god.
Napisi recenzijuPa pitaj je, kriza im je, koliko vidim na stranici stalno rade, preporucio bi Karol iz Pecuha, bio i predobra je, iako kad kazes da si tamo odmah dogovore, ako nisu zauzete, jedna imala mengu jbg
Ma bježi. Pobjego za 5 minuta. Prljav stanKakva je? Kako si se dogovarao s njom, posto pise u oglasu da hoce samo madjare?
Ma bježi. Pobjego za 5 minuta. Prljav stan
Vikendom lose dosta, natezao sam se puno, na kraju 2 i to jedva, u jednu se zaljubio, ne vole Baranjce posebno, jer je to navodno sve njihova BaranyaNapisi recenziju
Jebo ih Orban i pusti snovi... Veliki frajero, a Putin malo prdne, a oni seru u gaće...Vikendom lose dosta, natezao sam se puno, na kraju 2 i to jedva, u jednu se zaljubio, ne vole Baranjce posebno, jer je to navodno sve njihova Baranya
Pa to da, Zoe mi dala adresu, cekaj 2min, cekaj, ono vjetar ubija, na kraju mala na dopu, bila u krizi, decko donioJebo ih Orban i pusti snovi... Veliki frajero, a Putin malo prdne, a oni seru u gaće...
Ulica 5 dijamanata, tako nesta kad se prevede, ozbiljno ne bi nikome preporucio da tamo ide, opcenito kvartPa to da, Zoe mi dala adresu, cekaj 2min, cekaj, ono vjetar ubija, na kraju mala na dopu, bila u krizi, decko donio
Ima džaba batiba i krađe... I renderorszagi idu naoružani i oklopljeni ako je tamo sranje, a ne mi, stranci...Ulica 5 dijamanata, tako nesta kad se prevede, ozbiljno ne bi nikome preporucio da tamo ide, opcenito kvart
Koji je to kvart?Ulica 5 dijamanata, tako nesta kad se prevede, ozbiljno ne bi nikome preporucio da tamo ide, opcenito kvart
Pécs feketegyémánt tér 5Koji je to kvart?
A kod te Zoe sam i ja trebao ici, ali ipak mi uskocila ona Mia
Pécs feketegyémánt tér 5
Nikako, odmjerila me i ona i taj lik, tih par min su planirali sta i kako ce, jeza me neka uhvatila i otisao, losi ljudi jednostavno i narkomani
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|