Kada sam je pitao je li možda kasno dolazim, ona mi je rekla da nije kasno i da je zapravo malo prije počela, tako sam došao do zaključka da je njeno "radno vrijeme" negdje cca od 10 (možda 9) navečer, pa onda, vjerojatno do zore.
Zato se i ne javlja po danu.
Kako mi se prijebalo, a nijedna druga se nije javljala, tako sam završio kod nje.
Da malo ponudu popravi, bila bi odlična. Ovako gubi klijente bezveze.
Ovako mašta i inicijativa mora biti na vama. Bio sam ponio ulje za masažu, pa me masirala kao predigru.
Ne ljubi se, ali dozvoljava da se nju ljubi po tijelu. Ima manje slatke grudi, lizao sam joj bradavice.
Meni je simpatična i slatka. Bio sam samo jednom, ali možda vrnem kod nje kada budem u Zagrebu, da vidim je li popravila uslugu.
Bio sam je kratko spankao dlanovima po dupetu, da vidim je li se loži na BDSM.
Ali, kako joj nije to pasalo, na kraju samo klasika - izmjena doggy, misionarsk i ona jahanje po menii i u pauzama šlafanje moje alatke. Kao što rekoh, fali "začina", tj. vatrenosti/erotičnosti.
Da barem da neke poljupce klijentu po tijelu, neko erotičnije maženje i šaputanje, neki erotski doček, striptiz, male sitnice čine čuda, nego već se skine gola u par sekundi, a ja se tek počeo svlačiti. Tako kompletnu predigru mora klijent obaviti.
Lora, ako čitaš ovo. Daj, poradi malo više na vatrenosti i erotičnosti i uvedi lijepu erotičnu predigru da nas napališ pristojno. Nismo mi roboti da možemo tako sve na brzinu.