Lizati ili ne

ElvisRI

New member
volim dobar oralni sex pruziti i dobiti e sad me zanima vase misljenje dali ste ikad lizali neku damu sa EGE ili nekog oglasnika?

volim dobar oralni sex pruziti i dobiti e sad me zanima vase misljenje dali ste ikad lizali neku damu sa EGE ili nekog oglasnika?
Naravno da jesam. Seks bez lizanja dolje mi je nezamisliv. Lizao sam Crnu panteru, Marinu DS, profesoricu Luciju, Đurđu, Mineu, maserku Deu, Malu crnu s Vrbana, Vatrenu brinetu/ Tvoju slatku Milf, Marinu iz Splita. Živ i zdrav, nikada mi ništa nije bilo.

kurve ližu oni koji ne mogu zadovoljiti kurcem. u pravilu, liže se samo svoja djevojka ili žena. a ne kurva kojoj si 7. po redu danas, a prije tebe bio neoprani indijac. pička je septička mješavina ostataka krvi, sline, mukusa i tuđe sperme. uživaj u raku grla 👍🏻

kurve ližu oni koji ne mogu zadovoljiti kurcem. u pravilu, liže se samo svoja djevojka ili žena. a ne kurva kojoj si 7. po redu danas, a prije tebe bio neoprani indijac. pička je septička mješavina ostataka krvi, sline, mukusa i tuđe sperme. uživaj u raku grla 👍🏻
Glupost! Ne ližem da bi zadovoljio kurvu nego zato što volim okus pičke. Svakoj sam do sad lizao i pičku, šupak i stopala, i nikad nisam ništa pokupio. Jest da sam uvijek bio dobro podmazan akoholom, ali i to je dio doživljaja.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh