Lizati ili ne

volim dobar oralni sex pruziti i dobiti e sad me zanima vase misljenje dali ste ikad lizali neku damu sa EGE ili nekog oglasnika?
Naravno da jesam. Seks bez lizanja dolje mi je nezamisliv. Lizao sam Crnu panteru, Marinu DS, profesoricu Luciju, Đurđu, Mineu, maserku Deu, Malu crnu s Vrbana, Vatrenu brinetu/ Tvoju slatku Milf, Marinu iz Splita. Živ i zdrav, nikada mi ništa nije bilo.

kurve ližu oni koji ne mogu zadovoljiti kurcem. u pravilu, liže se samo svoja djevojka ili žena. a ne kurva kojoj si 7. po redu danas, a prije tebe bio neoprani indijac. pička je septička mješavina ostataka krvi, sline, mukusa i tuđe sperme. uživaj u raku grla 👍🏻
Glupost! Ne ližem da bi zadovoljio kurvu nego zato što volim okus pičke. Svakoj sam do sad lizao i pičku, šupak i stopala, i nikad nisam ništa pokupio. Jest da sam uvijek bio dobro podmazan akoholom, ali i to je dio doživljaja.

Ja ću ti reći sa ženske i sa zdravstvene strane, pošto je to donekle moje područje:
Velik postotak žena ali i muškaraca u sebi nosi hpv. Žene se testiraju kod kontrolnih pregleda redovitih kod ginekologa i mnogo ih je pozitivnih cijeli život ali bez simptoma, dok se muškarci skoro uopće ne testiraju a moguće su isto pozitivni.
To ti je ko da u sebi nosiš herpes virus a ni ne znaš, netko nikad ne dobi simptome herpesa, drugi svako malo čim im padne imunitet imaju osip ili na ustima.
Dakle, muškarci su nevidljivi prijenosnici hpva jer su bez simptoma, što je za nas žene nepovoljno jer one koje nemaju hpv ga dobiju i imaju promjene na papa nalazu i ako se zanemare u riziku su od raka.
Muškarci su u manjem postotku u riziku od raka grla eventualno, ali jako malom postotku, i to tek nakon oslabljelog imuniteta i nekih drugih simptoma npr hpv bradavica u grlu.
Tak da, jako mali rizik za muškarce da obole od oralnog.
Sad je pitanje samo dal ti je ok lizat nešto u čemu su bili prije tebe drugi možda??? 😆
Ženama se jako mjenja Ph dolje koje mjenjaju puno partnera i to se onda osjeti i po mirisu i okusu uglavnom (ono dok vam neka prismrdi po ribi i slično, to su ili gljivice ili infekcija😆)
Ja nemam takvih dilema, volim i uvijek dobim oralac jer on zna da se nitko nije praznio prije njega i higijena mi je no. 1
I oni koji su tvrdili da ne vole lizati i te sam preobratila, malo se hvalim ali kad se već pita, ipak je to poseban gušt...
Samo treba paziti kojoj to radite i kolko je u prometu.... Ni ja nebi radila to baš nekome ko umače bilokome pa tako o vi promislite malo i gdje jezik umačete 😛

Bez lizanja.... teško ali kurvi... jbg. Butterfly baš dobro sve to opisala, obožavam takve žene... uh. Ja sam imao sranje u petak, povalio jednu prvi put, fini okus pice, mala je zdrava do bola samo kad sam je jebao ups... malo pobeglo u guzu... nisam stavio kondom sad molim boga da nije niš, inače jako pazim na to ali eto. @Butterfly .. jel može kaj bit poslije, brijem da bi gljivice mogao aktivirat ili zaradit jer analni sex bez zaštite može bit malo zajeban?

Btw i žena ili cura ti može imati upalu a da ni ne zna ona ni ti, a možda ima i hpv a ti ne znaš jer se to ne osjeti pa ju svejedno ližeš - TO JE ZA ONOG Ubavni 😅😆
Btw i žena ili cura ti može imati upalu a da ni ne

zna ona ni ti, a možda ima i hpv a ti ne znaš jer se to ne osjeti pa ju svejedno ližeš - TO JE ZA ONOG Ubavni 😅😆
mogu te ja lizati ako hoces samo se javi😉

Bez lizanja.... teško ali kurvi... jbg. Butterfly baš dobro sve to opisala, obožavam takve žene... uh. Ja sam imao sranje u petak, povalio jednu prvi put, fini okus pice, mala je zdrava do bola samo kad sam je jebao ups... malo pobeglo u guzu... nisam stavio kondom sad molim boga da nije niš, inače jako pazim na to ali eto. @Butterfly .. jel može kaj bit poslije, brijem da bi gljivice mogao aktivirat ili zaradit jer analni sex bez zaštite može bit malo zajeban?
Nije ništ zajebaniji analni od klasičnog bez... Čak je klasični zajebaniji bez jer možeš pokupit hpv i ostalo jer se to sve nalazi u rodnici a ne u guzi.... U guzi jedino ešerihije većinom caruju ali ne mogu ti ništa ako se nakon dobro opereš.
Ako radite analac sa nekim koga ne poznate onda najsigirnije i najčišće sa kondomom, ako se viđate duže ili ste u vezi, onda je ok samo priprema tj klistir neki lagani prije za top higijenu.

Nije ništ zajebaniji analni od klasičnog bez... Čak je klasični zajebaniji bez jer možeš pokupit hpv i ostalo jer se to sve nalazi u rodnici a ne u guzi.... U guzi jedino ešerihije većinom caruju ali ne mogu ti ništa ako se nakon dobro opereš.
Ako radite analac sa nekim koga ne poznate onda najsigirnije i najčišće sa kondomom, ako se viđate duže ili ste u vezi, onda je ok samo priprema tj klistir neki lagani prije za top higijenu.
Mogu li te ja lizati?

E hvala ti....
A jbg prvi izlazak, opušten , mala dobra slatka ... napaljen ko ... sve znaš......

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh