DirtyHarry7
Active member
Mislim da bi trebalo legalizirati prostituciju jer ovo nema smisla. Svi to rade.
Onda bi tržište odvojilo dobre od loših. Muljatorice od stvarno dobrih.
One koje to dobro rade od onih kojima je cilj samo ti pokupiti novce za par minuta.
Ne bi bilo "dogovorit ćemo se", lijevo desno. Ne bi bilo više muljanja s bonovima.
Imale bi radno vrijeme i cjenik.
Hoću to, to i to. Toliko košta. Izvoli.
Ne da sad moraš pregovarati i nagovarati na nešto.
Država bi si ubrala novce od poreza, smanjila bi se nezaposlenost, kontrolirali bi se uvjeti u kojima se to radi.
Ne bi se više morao brinuti da ćeš nešto pokupiti niti bi se to više radilo po raznim parkiralištima i rupama.
Žena otvori obrt, ima radno vrijeme, zaposli druge cure, plaća porez. Ona je uspješna poduzetnica.
Ne znam zašto nam to strogi katolički svjetonazor ne dozvoljava?
To je zato da se one stroge babe po crkvama osjećaju sigurno da ih muževi ne varaju?
Ionako ih varaju i varat će ih.
One prve imaju više grijeha nego ti njihovi jadni muževi koji su za kaznu dobili takve aždaje.
Onda bi tržište odvojilo dobre od loših. Muljatorice od stvarno dobrih.
One koje to dobro rade od onih kojima je cilj samo ti pokupiti novce za par minuta.
Ne bi bilo "dogovorit ćemo se", lijevo desno. Ne bi bilo više muljanja s bonovima.
Imale bi radno vrijeme i cjenik.
Hoću to, to i to. Toliko košta. Izvoli.
Ne da sad moraš pregovarati i nagovarati na nešto.
Država bi si ubrala novce od poreza, smanjila bi se nezaposlenost, kontrolirali bi se uvjeti u kojima se to radi.
Ne bi se više morao brinuti da ćeš nešto pokupiti niti bi se to više radilo po raznim parkiralištima i rupama.
Žena otvori obrt, ima radno vrijeme, zaposli druge cure, plaća porez. Ona je uspješna poduzetnica.
Ne znam zašto nam to strogi katolički svjetonazor ne dozvoljava?
To je zato da se one stroge babe po crkvama osjećaju sigurno da ih muževi ne varaju?
Ionako ih varaju i varat će ih.
One prve imaju više grijeha nego ti njihovi jadni muževi koji su za kaznu dobili takve aždaje.