Mozda je veca jer ne placa porez,ali ako je istina što su pričali da ovim stranima što ponekad dodu uzmu 40% Računaj da je 1h 1300 primjer i nek ima 8 klijenta po danu i da je tu 2 tjedna. Ona zaradi 145600 kn od toga 58240 kn daje svojoj agenciji ili kome vec,ako je 40% od njene zarade ostane joj 87360 kn što nije tako loše. Eh sad kolko bi joj otišlo na porez i da li bi imala više da solo radi i plaća porez to ne znam.No prednost bordela je ipak u tome što ti vidiš kak cura izgleda,a nije ko tu npr kada ideš kod neke random iz plavog oglasnika pa stavi fejk slike. Misliš zgodna ovo ono dodes neki babac te dočeka. Isto recimo jedna stavka što se tiče stranih piše primjer da može analno ili nezz svršavanje po faci, a dodeš do nje ona kaže da ne radi to .TO mi se jednom dogodilo isto i još jedno iskustvo što se meni dogodilo 2017 dok sam vozio taksi bila tako 1 ujutro i došla dva lika i pitaju me di oni mogu naci kurve ,ja kazem ne znam kazu oni kako ne znaš ti si taksist morao bi znat to,a i vjv imate neke svoje.Prednosti ilegalne prostitucije su:
1. Anonimnost i za klijenta i za kurvu;
2. Cijene usluge su niže za klijenta i zarada kurvi je veća (ne treba plaćati porez).
3. Društvo javno (makar fiktivno) ostaje bez toga poroka.
4. Manje posla za policiju (pojedinačne kurve koje se bave ovim poslom su uglavnom bezazlene, a također i klijenti su uglavnom bezazleni, i jedno i drugo su obični ljudi koji, u pravilu, nisu ogrezli u kriminalu). Otvaranje bordela vuče za sobom problem droge i drugih loših stvari.
5. Stopa kriminala je manja, jer čim je nešto ilegalno onda je ilegalno.
6. Raširenost droge je manja. Bordeli i crvene zone su izvor širenja droge i drugih kriminalnih radnji.
A ovo za anonimnost to kolko je anonimnost na nivou nebi htio komentirat jer mislim da baš i nije uvijek tako.