Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio prije skoro 2 godine tak nesto, deblja cura. Onda je imala skembicu, sise lijepe, neka trojka. Nije nesto prezgodna, al nije ni ruzna i da se dirati dok te masira. 200 kn pola sata, 300 kn sat vremena. Masaza je cist oke i stvarno traje tolko. Kraj je rucni, nisam za drugo pitao ali ak odem ponovno pitat cu. Za probat i za te novce je oke.
Ja sam bio prije skoro 2 godine tak nesto, deblja cura. Onda je imala skembicu, sise lijepe, neka trojka. Nije nesto prezgodna, al nije ni ruzna i da se dirati dok te masira. 200 kn pola sata, 300 kn sat vremena. Masaza je cist oke i stvarno traje tolko. Kraj je rucni, nisam za drugo pitao ali ak odem ponovno pitat cu. Za probat i za te novce je oke.
Jesi pitao za nesto vise od masaze i rucnog?Hvala na ovoj preporuci.
Mogu potvrditi da je ovo dobra masaža, kraj je ručni. Volio bih više opcija kao b2b, ali općenito čist stan, ljubazna gospođa i dobra masaža.
Da da.. da, prijateljska je i iskrena. usluge su ograničene na dobru masažu i ručnu. 200/300kn a i to je okayJesi pitao za nesto vise od masaze i rucnog?
Ma bila je skroz gola. Nedavno sam bio opet, nije dala nista vise od masaze i rucnog, mozda i bolje jel je fkt debela. Masaza joj je fkt.oke, i dosta dobro drka, al ima tak nazinteresiranu facu cudo...Ima dosta veliki trbuh... Kad sam ja bio nije radila gola nego u gacicama
Jel se vama skroz skinula?
Istina...bio ja kod nje pred cca 1god...nezainteresiranaMa bila je skroz gola. Nedavno sam bio opet, nije dala nista vise od masaze i rucnog, mozda i bolje jel je fkt debela. Masaza joj je fkt.oke, i dosta dobro drka, al ima tak nazinteresiranu facu cudo...
Nista za 200 kn ok
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|