Prije ces van Koprivnice naci nego ovdje. Ako si iz KcIma ko kaj za razmjenu? 40+ Koprivnica i bliza okolica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije ces van Koprivnice naci nego ovdje. Ako si iz KcIma ko kaj za razmjenu? 40+ Koprivnica i bliza okolica
Jel radi ili sta?? Koliko trazi? EurIvana -đurđevac
Tako jeDa ne napadate sa glipim pitanjima.Ivana je iz djurdjeca,oglas je na sms oglasniku,nema prostor,70 kruski sat vremena
UtopijaI jel uspio ko kaj dogovoriti sa tom Ivanom?
koja Marina? To neka novaProbaj nazvati Marinu
Ili starija pa ni nezna se za nju. Skrivena robakoja Marina? To neka nova![]()
Dobro vecer. Novi sam pa nemam brojeve. Jel imate brojeve mozda od neke stare debele? Bio bi vam zahvalan.
Daj mi reci jedi ti lidija iz prgomelja ili koja lidija ja sam bio sa jednom iz prgomelja prijeLjubav je u zraku
Lidija javi se na 0915104887Baš sam ti poslala u pp
Javi mi se u
Lidija, može broj u inbox?
Moze broj od sanele molim teSigurno
Imas njen broj
Nevidim nigdje broj Sorry javi mi se na watshap ili viberLidija javi se na 0915104887
Jel ima isti broj ili je mijenjalaJa ti garantiram da ova ima u Pitomači, ženska se prije cca dva mjeseca pocela bavit time...ja sam bio s njom tri puta i svaki put me pali sve vise i stvarno je ok, 50eura je uzela i 10eura za putni trosak do kc...radi to jer joj muž obolio i ne moze vise, ona ima 40 god plavu kosu tijelo boli glava,voli sex, samo sise ima male i neće anal. Negdje s mora se doselila a moze samo dok je muz na poslu od 07h do 14h. Kontaktiraj ju pa se uvjeri ne pisi gluposti ako se nisi uvjerio
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|