Uglavnom : moja supruga (41g) i ja (47g) smo u braku 12 godina. Iz Koprivnice smo. Nisam znao da je njen fetiš upravo cuckold do jeseni prošle godine. S obzirom da smo u otvorenom braku, ne prigovara ona meni za “akciju” malo sa strane, ne prigovaram ja njoj. Međutim prošle godine bila je na jednoj fešti (tamburaši) sa prijateljicama svojima kada se vratila dosta kasno u noći (oko 02h), vesela i pričljiva. Reko moglo bi bit akcije i odosmo u sobu. Prije nego se skinula rekla mi je nek upalim svjetlo da mi nekaj pokaže i bome sam imal kaj vidjet. Zadigla je kožnu minicu, s obzirom da je nosila crne hulahopke, na najlonu mi se učinilo kao da su gaćice mokre. Vidim ja ona se smije meni ništa jasno nije sve dok nisam prstima prošao po tome i skužim da nije samo vlažna već ju je neki dripac napunio ko papriku, ali doslovno p…. razvaljena i uneređena tuđom spermom. Objasnila mi je da ju je neki mlađi frajer rokal i da ga je ona tražila da svrši u nju kako bi “suprug vidio kakvu kurvu ima za ženu”. Ne samo da ju je uneredio nego se ona takva vratila za stol prijateljicama i provela ostatak večeri.
Znam da smo u otvorenom braku i nemam ništa protiv jer nisam ni ja svetac, ali me baš zanima s muške strane mišljenje, ali i ženske čitateljice to da prokomentiraju. Inače počela je prakticirati sa jednim ljubavnikom s kojim je već duže i okej smo, odnose kod nas doma i to kad ja dolazim s posla.