Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuh jbt pa kaj se desiloPozdrav svima, obavijest samo, Ivana iz Kc, Pitomača ne radi, ali pojavio se muljator koji navuče na uplate bonovima i zajebava ljude navlači ih da voze po 200-300km ljudi prođu badava, šalje ljudima slike njene skinute s facea ili fotošopirane....Ivana se ne bavi time jer je imala tešku saobračajnu i ne može hodat, pa kad vidim da u toj svoj nevolji ljudi po njoj seru i pljuju žao mi ženske, a uopće nije kriva što kreten si uzeo da se koristi njenim imenom.
Koje?Ima tu ko iz Durdevca?imam par pitanja u vezi jedne zene
Ti sad mislis da ti budem ja tu javno napisal koja je ta zena??
Pozzz ekipa.
Neko dobro mjesto za sex u autu na području Koprivnice?
Vodim kolegicu u kino preksutra pa da imam osigurano ak se šta desi.
Hvala svima.
Koliko godina ima.. Jel ima koja slika.. Unaprijed hvala na odgovoru+385 91 562 7364 Koprivnica, zvao sam ju jedan sat 150 eura može i anal. Ja idem danas kod jedne u Bjelovaru ista cijena
Jbt skupa brate, ova u Pitomači 50eura sat samo što ne radi anal.
Kaže da je postavila oglas ali čekam odgovor gdje. I da su slike njeneKoliko godina ima.. Jel ima koja slika.. Unaprijed hvala na odgovoru
Ako bude sta posaljite HvalaKaže da je postavila oglas ali čekam odgovor gdje. I da su slike njene
Ima ko broj od te iz pitomaceKaže da je postavila oglas ali čekam odgovor gdje. I da su slike njene
Sanela valjdaIma šta u Đurđevcu onda?
Imam ja broj od dvije iz vza
40+god
ako ima ko za razmjenu
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677