Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju ja ti garantiram da je scam teski , evo prihedlog nademo se ja i ti na pivici kavi sta li vec pijes i nazovi ju pred mnom i dogovori sastanak , evo ti uplati prvi pred mnom pare njoj unaprined ja cu ti nadmirit taj trosak ako te zajebe , jel okJa ti garantiram da ova ima u Pitomači, ženska se prije cca dva mjeseca pocela bavit time...ja sam bio s njom tri puta i svaki put me pali sve vise i stvarno je ok, 50eura je uzela i 10eura za putni trosak do kc...radi to jer joj muž obolio i ne moze vise, ona ima 40 god plavu kosu tijelo boli glava,voli sex, samo sise ima male i neće anal. Negdje s mora se doselila a moze samo dok je muz na poslu od 07h do 14h. Kontaktiraj ju pa se uvjeri ne pisi gluposti ako se nisi uvjerio
Ako misliš na Ivanu, je...ide i u Ludbreg tamo ima samo tri mušterije al stalne inače ne ide tako dalekoDa li se pojavila koja nova gospodja u kc ili ludbregu?
Dogovoreno...samo to da si je kontaktirao je laž... u zadnje vrijeme svima odgovara, tak je bar meni rekla jer sam je pito da l si joj se javioPrijatelju ja ti garantiram da je scam teski , evo prihedlog nademo se ja i ti na pivici kavi sta li vec pijes i nazovi ju pred mnom i dogovori sastanak , evo ti uplati prvi pred mnom pare njoj unaprined ja cu ti nadmirit taj trosak ako te zajebe , jel ok
Bila je kod mene u Bjelovaru, dosta je mršava i nije moj tip pa sam odustao od nje ali ženska je uredu isppštovala dogovor došla na vrijeme u moj stan.Dogovoreno...samo to da si je kontaktirao je laž... u zadnje vrijeme svima odgovara, tak je bar meni rekla jer sam je pito da l si joj se javio
Koja Ivana?Ako misliš na Ivanu, je...ide i u Ludbreg tamo ima samo tri mušterije al stalne inače ne ide tako daleko
Kontaktirao ja, bio na toj strani, dogovorili, platio ja sobu u Ludbregu, nije se pojavila, iskljucila telefonVideo i slike mlada cura 0955474446 placate na air ako koga zanimaju eto
I jos joj na aircash uplatio 20eura ona kao iz Varazdina pa joj treba putni trošak do Ludbrega.Kontaktirao ja, bio na toj strani, dogovorili, platio ja sobu u Ludbregu, nije se pojavila, iskljucila telefon
novi HlebinacI jos joj na aircash uplatio 20eura ona kao iz Varazdina pa joj treba putni trošak do Ludbrega.
Koja je ta Sanela. Imas slike kontakt od nje. Unaprijed se zahvaljujemDecki moji Sanela sa jebe kod joj je zadnje a tek kak pusi kurac uf
Koja je ta Sanela. Imas slike kontakt od nje. Unaprijed se zahvaljujem
Moze broj?A sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|