KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo mozda moderator dopusti temu...

Zanima me dali u ta 3 grada ima koja mlađa, starija uopce nije bitno...
Ima Pitomača, 40god milf,zgodna plavuša, sise nema bog zna kaj,al zato dobra guza i uska pica.baš se vidi da uživa u sexu. Šteta ne da anal 🤪. u svakom slučaju predobra je bila. Trazi putni trošak na aircash ostalo na ruke, al vrijedi svake pare 😜
Mislim da se zove Ivana i možda još koristi whatsup 0957068482

Ima Pitomača, 40god milf,zgodna plavuša, sise nema bog zna kaj,al zato dobra guza i uska pica.baš se vidi da uživa u sexu. Šteta ne da anal 🤪. u svakom slučaju predobra je bila. Trazi putni trošak na aircash ostalo na ruke, al vrijedi svake pare 😜
Mislim da se zove Ivana i možda još koristi whatsup 0957068482
jel to neki mladi bubuljavi pederćič žica pare?

Ne, ženska je top,daje sve od sebe da zadovolji mušteriju... prije susreta ju možete vidjet na videopoziv... ako dođete u njen kraj onda ne traži putni trošak ni bilo kakvu uplatu.
Ahahahahahhahahahahhahahha ahahahhahahhahhahahhaa hahahahhahahhahah kako me ovo nasmijalo , ajde da je to neki acitve member napisao ali new member hahahahhahhahha

Da nov sam jer sam i nju našao što ju je netko preporučio na forumu. Trebalo je tri tjedna da uopće dobijem termin kod nje.Oglas joj duže vremena nije aktivan jer rijetko uzima nove mušterije,ima previše stalnih...Imaš broj, nazovi, dogovori se sa ženskom, probaj ju, pa onda nešto kaži.

Da nov sam jer sam i nju našao što ju je netko preporučio na forumu. Trebalo je tri tjedna da uopće dobijem termin kod nje.Oglas joj duže vremena nije aktivan jer rijetko uzima nove mušterije,ima previše stalnih...Imaš broj, nazovi, dogovori se sa ženskom, probaj ju, pa onda nešto kaži.
Prijatelju pa jel ti doista mislis da smo mi svi tako naivni , pa da je to istina sta kazes vec bi stqriji clanovi znali za to odavnih dana , a iz okolice pit imas 2 , iz pt nemas niti jednu provjereno

Prijatelju pa jel ti doista mislis da smo mi svi tako naivni , pa da je to istina sta kazes vec bi stqriji clanovi znali za to odavnih dana , a iz okolice pit imas 2 , iz pt nemas niti jednu provjereno
Ja ti garantiram da ova ima u Pitomači, ženska se prije cca dva mjeseca pocela bavit time...ja sam bio s njom tri puta i svaki put me pali sve vise i stvarno je ok, 50eura je uzela i 10eura za putni trosak do kc...radi to jer joj muž obolio i ne moze vise, ona ima 40 god plavu kosu tijelo boli glava,voli sex, samo sise ima male i neće anal. Negdje s mora se doselila a moze samo dok je muz na poslu od 07h do 14h. Kontaktiraj ju pa se uvjeri ne pisi gluposti ako se nisi uvjerio

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh