Mali Ivica
New member
Ti ocito znas za neke za koje mi ne znamo. A ja bi bome htel znatiPaula B ili Paula V?
B je curka u srednjim dvadesetima, a Paula V je milfica u srednjim 40-im. Samo nisam znao da one operiraju. Ako su to te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ocito znas za neke za koje mi ne znamo. A ja bi bome htel znatiPaula B ili Paula V?
B je curka u srednjim dvadesetima, a Paula V je milfica u srednjim 40-im. Samo nisam znao da one operiraju. Ako su to te
Haha, ne znam ja ništa. Samo sam u glavi povezao neke stvari. Ova mlađa Paula B je u mlađim danima imala cirkus jer je slala nudes dečku, pa na kraju to cijeli grad vidio. Pa sam pretpostavio da je uživanje monetizirala.Ti ocito znas za neke za koje mi ne znamo. A ja bi bome htel znati
Ne znam tko je Paula B, ali mislim da se Paula V jednostavno voli kresnut tu i tamo, ali ne na nacin da bi je pitao "pošto" i "što dobijem u paketu". Odselila je u ZG uglavnom, bili smo par zgrada away do tadHaha, ne znam ja ništa. Samo sam u glavi povezao neke stvari. Ova mlađa Paula B je u mlađim danima imala cirkus jer je slala nudes dečku, pa na kraju to cijeli grad vidio. Pa sam pretpostavio da je uživanje monetizirala.
A ovu stariju Paulu V osobno znam, par puta izašao s njom, te se može naslutiti da voli "poklone". A prodaje priču kao da je "suša", pa je napaljena
A možda sam totalno fulao osobe, nisu jedine Paule u gradu. Možda je i KŽ-001-S promijenila alias
Da, pričala je da će prodati stan i posao i da planira selidbu. To da se voli kresnuti, to sam skužio. A za pare ne znam, nije ni blizu bila ta tema. Ali znam da voli "pažnju". Večerice i slične pizdarije. A i kad sam s njom izašao, uvijek je voljela da ju promatraju. Stalno je gledala uokolo da vidi dal ju je netko ubrao.Ne znam tko je Paula B, ali mislim da se Paula V jednostavno voli kresnut tu i tamo, ali ne na nacin da bi je pitao "pošto" i "što dobijem u paketu". Odselila je u ZG uglavnom, bili smo par zgrada away do tad
Ma bonoviNetko bio?
Diskretno druženje
Nudim sve vrste zabave i opuštanja. Mlada i atraktivna, javiti se putem whatsapp poruka❤️.www.oglasnik.hr
Hvala tiMa bonovi
Daj broj ove iz kc ja tebi iz bjelovara 30godImam ja
Pusoš u VŽ KC CKkud su nastaleDaj broj ove iz kc ja tebi iz bjelovara 30god
Tel: 064/677-677
|
|
|
|