Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
El ti se Lidija javila.Moze u privat Lidija?
NijeEl ti se Lidija javila.
Čujem Da je van otišla
Meni je to rekla prije mjesec dana, mislio sam da mulja, ali izgleda da je istina.Čujem Da je van otišla
https://glaspodravine.hr/18-uslugu-...m6R-iup5yEwt3FdMvSBCX8l7hkf0XMGwUqQKlFuU8uV2w budala od novinara napisao brdo gluposti koje nemaju veze sa stvarnošču, spominje oglase na koje se redovito javljaju mudonje za bonove, zatim neku elitnu koja je operirala prije dvadeset godina i odlazak u Austriju za koji i sami znademo, tako da nije ništa novo na sceni za koje ovdje nismo čuliGdje ima toga kurvanja u koprivnici zadnjih dana portali pisu o tome a prica se i za elitnu u jednom kaficu
ne krečeš se po mjestima gdje su djevojke i nemaš društvo koje je upučeno u sexualnu situaciju u gradu, moraš krenuti drugim putem i sa puno € u đepuI mene zanima iz kc sam pa nemam pojma jel zna ko kaj detaljnije
Koje paula?Zna tko ili ima iskustva s Paulom iz KŽ?
nima iz kc sam pa nemam pojma jel
za ove ti ne treba puno eura hahahahne krečeš se po mjestima gdje su djevojke i nemaš društvo koje je upučeno u sexualnu situaciju u gradu, moraš krenuti drugim putem i sa puno € u đepu
I mene zanimaKoje paula?
Frizerka?Zna tko ili ima iskustva s Paulom iz KŽ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|