Molim te javi mi se na meil htio bi te nesto pitati a nebi javno ovdje ivan.hecimovic29@gmail.com javi se kada stignesI ja isto plavusa imma salon u zapruđu ccca 50g
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim te javi mi se na meil htio bi te nesto pitati a nebi javno ovdje ivan.hecimovic29@gmail.com javi se kada stignesI ja isto plavusa imma salon u zapruđu ccca 50g
Kontakt?ko je iz banja luke trebao bi da na tamaru ftizrtku,guzaru
Birtije bez šanka izbjegavat u širokom luku, dođeš vidiš na šanku sve puno šečera, limuna , raznih sranja , čelom nazad i gasZanimljiva tema jer bih trebao na šišsnje! Do sada nisam imao sreće naci frizerku koja bar dobro šiša o drugom da i ne pisem...dobr prijedlog uvijek dobro dođe.
Konobarice, u dobra stara vremena bilo toga više, moglo se i posteciti.
Danas sve više birtija bez duše tj. Vivas,Laggiero...
Nema do šanka, dekoltea suknjice...
P.s. svaki prijedlog dibro dođe!
Koji frizeraj, ako nista porasti ce joj promet?I ja isto plavusa imma salon u zapruđu ccca 50g
Caffe bar "seka"...dvije sestre starke drže, jedna zgodna druga tak tak...je li tko mozda kojuGajnice,odlično šišanje a o tebi samom ovisi za dalje.Zanimljiva tema jer bih trebao na šišsnje! Do sada nisam imao sreće naci frizerku koja bar dobro šiša o drugom da i ne pisem...dobr prijedlog uvijek dobro dođe.
Konobarice, u dobra stara vremena bilo toga više, moglo se i posteciti.
Danas sve više birtija bez duše tj. Vivas,Laggiero...
Nema do šanka, dekoltea suknjice...
P.s. svaki prijedlog dibro dođe!
Gospoda Maja bude naprosto oduševljenaMolim te javi mi se na meil htio bi te nesto pitati a nebi javno ovdje ivan.hecimovic29@gmail.com javi se kada stignes
a ko je Maja ?Gospoda Maja bude naprosto oduševljena
A di je "Seka" Kolko godina imaju dotične ?Caffe bar "seka"...dvije sestre starke drže, jedna zgodna druga tak tak...je li tko mozda koju "odradio"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|