Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NulaKakvi su izgledi da neka od maserki u Palmi pristane da se njoj pruži oral?
nok healing ili sanook?Dečki, u Palmoticevoj ide samo drkica, čini se. Masaža je odlična, al jos 40 za drkicu je previše, radije sam izdrkam...sama je pitala hocu li extra, al kad sam joj ponudio 20, samo me pokrila ručnikom. Ponudio sam joj 50 za BJ, al nije htjela...inace, bila je ok izgledom, oko 35 g, ljepuskasta u licu...
u Budimpesti sam bez problema dobio BJ u takvom salonu...
U Zaprudju masira tailandjanka, al mi nije nesto izgledom, ima trbuščić, oko 40-ak g. Kod nje ima BJ za 90, masaza pol sata.
Ak znate gdje ima koja mladja koja zna masirati i daje BJ, javite...
Eto koliki rizik, a vi pišete o onoj što masira u rukavicama da nije normalna... Iz Španskog, ona, sa cuckima u stanu... Očito je nešto nekad pokupila pa je sad oprezna... A načuo sam da kod nje ima i oral i sex u zadnje vrijeme, zna li ko šta, kakva je usluga u zadnje vrijeme???Higijena u salonima je nula! Ako opere ruke pitanje je koliko detaljno, jer tesko je ulje i isprati skroz. A s obzirom na profil posjetitelja standard treba biti pranje ruku, posusiti pa plivasept. Osim navedenog moze se i genutalni herpes prenijeti koji nekad zahvati i ruku. Većina maserki nema pojma o bolestima, rijetke bas detaljno sve dezificiraju nakon masaže, uključujući i aplikator ulja jer dira po genitalijama, i onda s tom rukom ide stiskat bocu od ulja.
Ili slučaj dva kao opere ruke i onda drka po mobitelu koji je pun bakterija, ne mora in fekcija biti samo od STD.
Nacuo si od kog? To se možda davno pisalo. Nitko nedavno nije imao s njom normalno iskustvo. Da, kužim zašto masira u rukavicama, da se mozda opekla , ali onda nek se ostavi masaže. Ono sto ti možeš za sebe napraviti je ponijeti svoje ulje i dezificijens za ruke, pa je zamolis prije da oboje operete ruke i aplicirati dezificijens. Tako je i ona sigurna ako je diraš a i ti.Eto koliki rizik, a vi pišete o onoj što masira u rukavicama da nije normalna... Iz Španskog, ona, sa cuckima u stanu... Očito je nešto nekad pokupila pa je sad oprezna... A načuo sam da kod nje ima i oral i sex u zadnje vrijeme, zna li ko šta, kakva je usluga u zadnje vrijeme???
O ovoj pricam:
![]()
Moze kontakt te iz Zaprudja?Dečki, u Palmoticevoj ide samo drkica, čini se. Masaža je odlična, al jos 40 za drkicu je previše, radije sam izdrkam...sama je pitala hocu li extra, al kad sam joj ponudio 20, samo me pokrila ručnikom. Ponudio sam joj 50 za BJ, al nije htjela...inace, bila je ok izgledom, oko 35 g, ljepuskasta u licu...
u Budimpesti sam bez problema dobio BJ u takvom salonu...
U Zaprudju masira tailandjanka, al mi nije nesto izgledom, ima trbuščić, oko 40-ak g. Kod nje ima BJ za 90, masaza pol sata.
Ak znate gdje ima koja mladja koja zna masirati i daje BJ, javite...
To bi mene zanimalo, jer ženska je dobra izgledom...Nacuo si od kog?
Koja se opustila? I koja se najviše da dirati?Moze kontakt te iz Zaprudja?
Ja sam u Palmoticevoj bio par puta, s vremenom se jedna opustila pa ga hoce i uzeti u usta za 50
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|