Kineske / tajlandske masaže

ja sam bio uvijek na oil, mene zanima ta my massage? Da li koristi tu ulja, skinete li se odmah goli i legnete i cekate ili ste u ogrtacu pa ga ona skine?

ja sam bio uvijek na oil, mene zanima ta my massage? Da li koristi tu ulja, skinete li se odmah goli i legnete i cekate ili ste u ogrtacu pa ga ona skine?
Ja sam bio na "My massage" I legao sam na stol u gaćama i ona je došala i skinula mi gaće i pokrila me ručnicima. Popela se na stol i slijedi masaža preko ručnika i pa onda sa uljem.

Pitanje za ove u Palmotićevoj...
Meni je masaža to i HJ mi je just enough, ali...
Mali mi malo drpanja, malo da uhvatim nešto dok svršavam. Zanima me kakva su vaša iskustva. Daje li neka preko odjeće, neka ispod odjeće, sise, pica, guza...?

Pitanje za ove u Palmotićevoj...
Meni je masaža to i HJ mi je just enough, ali...
Mali mi malo drpanja, malo da uhvatim nešto dok svršavam. Zanima me kakva su vaša iskustva. Daje li neka preko odjeće, neka ispod odjeće, sise, pica, guza...?
Mene također zanima ovo, ali i kakva su iskustva s BJ? Da li uopće daju, treba li se puno nagovarati, cjenkati?

moje iskustvo je da mozes uvijek dirat, samo pitas radi reda, skines je u smislu podignes majicu i spustis joj hlace, ne buni se ni jedna, cak se i uzive u sve to
Bj nisam imao jos iskustvo

a sad su to vec cure kojee znaju pa nema potrebe puno nesto, u pocetku kao
Is it okay if I touch you, budes okej prema njima, oni su tu ipak dosli van svoje zemlje i ne osjete to neko postovanje pa im to puno znaci a onda i tebi polazi za rukom jer ces proc po manjoj cijeni a dozivljaj 10 puta bolji

a sad su to vec cure kojee znaju pa nema potrebe puno nesto, u pocetku kao
Is it okay if I touch you, budes okej prema njima, oni su tu ipak dosli van svoje zemlje i ne osjete to neko postovanje pa im to puno znaci a onda i tebi polazi za rukom jer ces proc po manjoj cijeni a dozivljaj 10 puta bolji
Hvala. Korisno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh