Silver_Fox
Member
Masaža i oral sat vremena 90Super. Cijena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masaža i oral sat vremena 90Super. Cijena?
Hvala ti. Zaboravil sam te jos pitat za lokaciju. tnxMasaža i oral sat vremena 90
Bio si kod nje , nije fake oglasMasaža i oral sat vremena 90
Pozz, a koji je to poznati hahaBio na četveroručnoj u poznatom salonu. Prvo ušla šefica i jedna od cura koju znam od ranije, naravno ručnik obavezan. Srećom nakon nekih 15 min, veli šefica sad će me kolegica zamijeniti. Kako je došla kolegica ona i ova što je već unutra nešto krenu na tajlandskom uz hihotanje. Valjda me prepoznala od prije. Ja rekao da ne trebam ručnik da nisam sramežljiv. Nisu me više pokrile do kraja seanse. Masaža prepona svaka s jedne strane istovremeno je super osjećaj. Ali na kraju je drkica drkica i nitko od nas nema alatku da su potrebne 4 ruke za to, tako da masaža top, ko voli biti gledan isto top, ali inače je samo financijska egzibicija. Cijena kao što je pisano gore.
Jeli to ovaj SuperThai ili nesto sto nije na google mapsimaPozdrav mamojebci
Bio sam vec 100 puta palmoticeva, dojadila mi je zanima me vi iskusniji ima li sta drugo isto tog tipa profesionalno u salonu,sa mlađim ljepšim maserkama može i više €, a da promjenim malo dozlogrdila mi je palma.
Odgovori privatno
I meni je dojadila,ima možda jedna zgodnaPozdrav mamojebci
Bio sam vec 100 puta palmoticeva, dojadila mi je zanima me vi iskusniji ima li sta drugo isto tog tipa profesionalno u salonu,sa mlađim ljepšim maserkama može i više €, a da promjenim malo dozlogrdila mi je palma.
Odgovori privatno
Bojim se da nema.Dali ima u Vž nešto provjereno?
Koji salonBio na četveroručnoj u poznatom salonu. Prvo ušla šefica i jedna od cura koju znam od ranije, naravno ručnik obavezan. Srećom nakon nekih 15 min, veli šefica sad će me kolegica zamijeniti. Kako je došla kolegica ona i ova što je već unutra nešto krenu na tajlandskom uz hihotanje. Valjda me prepoznala od prije. Ja rekao da ne trebam ručnik da nisam sramežljiv. Nisu me više pokrile do kraja seanse. Masaža prepona svaka s jedne strane istovremeno je super osjećaj. Ali na kraju je drkica drkica i nitko od nas nema alatku da su potrebne 4 ruke za to, tako da masaža top, ko voli biti gledan isto top, ali inače je samo financijska egzibicija. Cijena kao što je pisano gore.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|