seksmanijak
Member
Za anal ne znam, nisam pitaoPozdrav ekipi, gledam slike Sabine, top mi je, ako je samo pola tako uzivo.
Pitanje jedno (vidim da nitko nije napisao, možda sam u krivu).
Jel pristaje i na analni sex?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za anal ne znam, nisam pitaoPozdrav ekipi, gledam slike Sabine, top mi je, ako je samo pola tako uzivo.
Pitanje jedno (vidim da nitko nije napisao, možda sam u krivu).
Jel pristaje i na analni sex?
Mislim da je oral 90 ili 100 ojra 30minMene isto zaniam Sabina i njena kolegica, da li je netko uzeo masasu i oral pol sata i koliko to cijene?
Masaža i oral bez, pola sata je 90€Mene isto zaniam Sabina i njena kolegica, da li je netko uzeo masasu i oral pol sata i koliko to cijene?
Pusenje je ti je desetak minuta, ostalo je masaza. I zaboravi anal.Hvala, decki. Dosta je to para za samo pol cuke pusenja.
![]()
Sabina`s massage ❤️❤️newly opened 💋💋sabina`s kasap best massage
Slatka SABINA, vješta i profesionalna masaža. I dobra usluga. 🌺🌺♥️ Uživajte sa SABINOM Imam 28 godina i uvijek imam…www.oglasnik.hr
Odradio ovu danas.
Uzeo pola sata komplet.
Sam dolazak cekam 5min ispred, ona s kolegicom u stanu koju nisam vidio ali sam je cuo. Nasmijana i prosjecna thai cura. Malo me vozi iz jedne u drugu sobu. Ne nudi tus ali nije mi ni trebao. U stanu pakleno vruce. Stavi cisti rucnik preko plahte, krece s masazom, iskreno nista posebno i to traje nekih 5min. Onda sebe naulji i klizi po meni kratko, cini.mi se umorna i nezainteresirana... okrecem se i joj - too big, sva u problemu... ali krece s pusenjem koje je prosjek, malo jezikom po jajima i daje znak da ide sex... polako... vracam je da me jos zagrije u 69 i tu je nabrijavam prstima, navlazila se i malo bolje pusila ali sve uzurbano. Uzimam kondom, prolazimo par poza - jako je uska i sitna za mene ali dobro se drzi, iako ima facu kao da joj guram vatrogasni aparat. Ugl... promijenili par poza, pozuruje me po 3.put a proslo je cca 20min. Polunadrkano je isprasim doggy i namjestim među noge da mi posise jaja jer joj to najbolje ide, maknem kondom i istresem ga sam...
Nije za preporuciti jer nije ni masaza dobra, a sex je jedva prezivjela i generalno bacenih 100 EUR.
Moguce da joj je bilo vec kasno i stvarno sam prevelik za nju.
Pozitivno je sto dopusta prstenjacenje, lizanje, stiskanje ali dimenzije su joj bile problem i rijesila me za 25 min a vec od 20-min je pozurivala.
Ksd se okrenes na leđa kod masaže. Pozovi je bliže, zidovi su tanki. Can you do it extra for 30?. U pocetku su znale i 50 trazitDečki, molim još jednom kratke "upute" za Palmotićevu. Sa svim curama se može dogovoriti? U kojem trenutku? Koliko? Hvala.
Uputa je da kad ti kita digne rucnik da ce te sama pitat oces “treskanje rukom”, a s obzirom kako te masira kad si na trbuhu mislim da je ne moguce da ti nije dignuta.Dečki, molim još jednom kratke "upute" za Palmotićevu. Sa svim curama se može dogovoriti? U kojem trenutku? Koliko? Hvala.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|