Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni nemoj,osim ako ne zelis baciti lovu…Ma ja malo sarkastican. Nisam ni planirao ici kod nje.
A šta da ti pišem sada litanije? Kao prvo prostor je u novom ZG .. adresu sigurno neću pisati ovdje.. uglavnom je kao i što su drugi napisali..oral može i bez..nema svršavanja u usta i lice..Da si vise citao forum a manje pitao "moze broj" to bi vec znao jer isto pise na forumu vise puta samo treba procitati...
btw dobra ti "recenzija" , iz nje smo "saznali skoro sve" cijenu, uslugu, lokaciju, oral sa ili bez itd.
Ne buš nj otišelRastepe je bum ko lubenicu
Otisel je on i sa forumaNe buš nj otišel
ma da? jel i tamo isto kim, nisam na nju naletio na badoobaš jučer listam badoo i iskoči ona, tijelo dobro al faca ko poluretardirani ganci
Pod zg si nasao ili?baš jučer listam badoo i iskoči ona, tijelo dobro al faca ko poluretardirani ganci
Moze slike ako nije problem?zg, da, nemam link za profil samo slike
na badoo traži ljubav
Ruzna bokte za nepovjerovat
ja ne znam ko to jebe i još plati da ovo jebe, svaštaRuzna bokte za nepovjerovat
Faca ko tranda da je
Isteosena i naborana
Jebu debili zeljni picke,normalan lik nece jebat tu istrosenuja ne znam ko to jebe i još plati da ovo jebe, svašta
Zgodna al gadna.... sve si rekoJa sam jednom se zajebo ima dvi godine sigurno i otisao u novi zg je ona,ovako je zgodna zenska al ciganka je to ja msm i gadna malo u faci hahahah al najveci minus je sto ne gasi cigarete prostor je toliko pun dima smrdi bar je tako meni bilo a radilo se normalnom apartmanu dnevni najam tako da ne bas bajno iskustvo i kao vecina radi da te rijesi sto prije,mozda se popravila al cisto sumnjam
Gdje je crna panterameni je rekla da ne može svršatak u usta kad sam nazvao, pa nisam išao. ako je kurva i još srpkinja, glupo mi je platiti, a kao dama ne da u usta. radije odem onda kod crne pantere gdje je jeftinije i da u usta!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|