https://gofile.io/d/hbic4W rijeka izbjegavajte ova dva oglasa dodete ispred stana kao silazim i nema je onda Pise poruku vas ste dvojica bojim se oba oglasa je ista cura ulica do ulice Pise moze za cash kad dodes ispred slikaj bonove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ju zvao i pita tko me preporucio...reko visdio broj na internetu . Sad se više neće javiti. Dal ima tko da želi pomoći da da joj znam reći tko me je poslao. Ime neko da dobijem . Bio bi zahvalan0919422897 sms posalji,nemoj zvat
Ispricavam se na pisanju. Sad sam vidil greškeJa sam ju zvao i pita tko me preporucio...reko visdio broj na internetu . Sad se više neće javiti. Dal ima tko da želi pomoći da da joj znam reći tko me je poslao. Ime neko da dobijem . Bio bi zahvalan
a što nisi reko PERO.... da je pitala koji PERO bi joj reko ONAJ KOJI TI GA UTEROJa sam ju zvao i pita tko me preporucio...reko visdio broj na internetu . Sad se više neće javiti. Dal ima tko da želi pomoći da da joj znam reći tko me je poslao. Ime neko da dobijem . Bio bi zahvalan
Haha dobra. A da sam probao možda bi i prošlo hahahaa što nisi reko PERO.... da je pitala koji PERO bi joj reko ONAJ KOJI TI GA
Pozz drustvo! Znam da nije mozda mjesto, ali trebam pomoc oko imena jedne konobarice u Karlovcu sa kojom sam ostvario ajmo reci flert i ostavila mi na racunu kontakt koji sam nazalost izgubio iz nekih nepredvidljivih događaja. Kako trenutno nisam u Hrvatskoj volio bih joj se javiti pa vas molim ako netko pozna dobro konobarice u Karlovcu da mi se javi u inbox ja cu mu reci lokaciju. Unaprijed zahvaljujem svima na pomoci!
Bodovi.prevara
OkBodovi.prevara
I meni,a onda poslikaj mi bon I ta sranjaOk
Jer mi je rekla pola sata za 70
ThanksI meni,a onda poslikaj mi bon I ta sranja
Pa valjda vidite da prva i druga fotka nisu od iste cure mislim da je to dovoljno za zaključak da se radi o prevari.Bodovi.prevara
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|