Ima li gdje kakva slika od nje? Je li debela ili samo malo bucmasta?Bil sam ja jos prije nove godine. Posalji joj poruku pa vidis oce se javit. Na woc se javi. Nije bon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li gdje kakva slika od nje? Je li debela ili samo malo bucmasta?Bil sam ja jos prije nove godine. Posalji joj poruku pa vidis oce se javit. Na woc se javi. Nije bon
Nema slike nigdi,nije debela,malo je jačaIma li gdje kakva slika od nje? Je li debela ili samo malo bucmasta?
Oce netko zamjenu melani sam pretplaceni
Kako se zove na insta?je ali slike sa insta ,nemojte se pretplacivat
Kontakt,neka slika?U karlovcu dostupan ladyboy iz filipina.....100 eura pola sata...pasivan....moze svrsiti.....
Bonovi?
gdje je moguce nac kontakt neki?U karlovcu dostupan ladyboy iz filipina.....100 eura pola sata...pasivan....moze svrsiti.....
Ja neznam ni jednu,ako i ima dobrih te sigurno "operiraju" samo ljeti na moru po jahtama i vjerojatno nisu jeftineNavodno postoji telegram grupa sa Karlovackim curama... (slikama,jel)
Nikako da uhvatim link za to pa ukoliko netko velikog srca ima,neka podijeli braci.
Unaprijed hvala
I ja bi volio znatiNavodno postoji telegram grupa sa Karlovackim curama... (slikama,jel)
Nikako da uhvatim link za to pa ukoliko netko velikog srca ima,neka podijeli braci.
Unaprijed hvala
Ma nisam mislio na kurve... Grupa je sa obicnim curamaJa neznam ni jednu,ako i ima dobrih te sigurno "operiraju" samo ljeti na moru po jahtama i vjerojatno nisu jeftine
I koja je svrha toga,šta je uopće telegram grupa?Ma nisam mislio na kurve... Grupa je sa obicnim curama
Pa grupa na telegramuI koja je svrha toga,šta je uopće telegram grupa?
Da,i,koja je poanta? Telegram je neka aplikacija kao whatsapp i Viber?Pa grupa na telegramu
Privatna grupa
Slicno....ali u globalu da...Da,i,koja je poanta? Telegram je neka aplikacija kao whatsapp i Viber?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|